به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، رهبر نهضت اسلامی بحرین تاکید کرد که تا وقتی که حکومت آل خلیفه حقوق سیاسی و مدنی ملت در تدوین قانون اساسی جدید و موسساتی مبتنی بر آن را محقق نکند، جنبش اعتراضی با هر
آیت الله شیخ عیسی قاسم با صدور بیانیهای گفت: از آنجا که مردم چیزی را که آنها را ترغیب به توقف جنبش اعتراضی خود کند، نمییابند و شاهد اوج گیری سیاست ستم، دیکتاتوری و به حاشیه راندن ملت توسط حکومت هستند، حکم میکند که آنها به مسیر جنبش اعتراضی خود ادامه دهند حتی اگر برای آن هزینه دهند.
ایشان تاکید کرد: هیچ راهی برای خدمت به میهن و امنیت مردم آن وجود ندارد، مگر اینکه حکومت با مخالفان به توافقی برای تعیین قانون اساسی جدید و ایجاد نهادهای مبتنی بر آن دست یابد تا حقوق شهروندان مصون بماند و جایگاه حاکمیتی آنها در سیاست کشورشان به رسمیت شناخته شود.
رهبر شیعیان بحرین تاکید کرد: راه حل، در سرعت بخشیدن به اصلاحات تا حدی است که مردم از آن راضی باشند و در آن قدرت، غرور، آسایش، امنیت و منفعت برای همه وجود دارد.
آیت الله عیسی قاسم گفت: اینکه زندانها مملو از مردم کشور باشد، کاری پوچ است که حتی به نفع هدف سیاسی ناعادلانهای که حکومت در نظر گرفته است، نیز نخواهد بود.
آزادی زندانیان بحرینی جای مطالبه حقوق سیاسی و مدنی را نمیگیرد
ایشان وضعیت زندانها را عامل تشدید اعتراضات و برافروخته شدن احساسات خشم مردم بحرین خواند و گفت: اگر هدف از شلوغ کردن زندانها با هزاران آزاده، تبدیل کردن قضیه از مطالبه حقوق سیاسی و مدنی به قضیه مطالبه آزادی زندانیان است، فریادهای زندانیان آزاده از داخل زندان در مطالبه حقوق ملت دلیل قاطع شکست این توطئه است.
رهبر شیعیان بحرین تصریح کرد: مردم بحرین بسیار آگاه هستند و میدانند که راه حل بحران کشور تنها در بهبود اساسی اوضاع و ایجاد رابطه سیاسی میان ملت و حکومت بر اساس اصول جدید و صحیح است.
آیت الله عیسی قاسم ادامه داد: در بحرین یک بحران سیاسی و حقوقی وخیمی وجود دارد که تبعات آن هم برای ملت و هم حکومت خطرناک است، یعنی اگر دولت حقوق از دست رفته ملت را احیا کند مردم هم دلیلی نمیبینند که بخواهند به هر گونه مناقشهای ادامه بدهند.
رهبر شیعیان بحرین گفت: امروز مردم یحرین خود را موظف میدانند به جنبش اعتراضی و اصلاحطلبی خود با وجود خسارات پی در پی آن برایشان ادامه دهند، زیرا کم ضررترین گزینه است.
آیت الله قاسم گفت: امروز حکومت روز به روز از مردم خود دورتر شده است و این فشار زیادی را به آن وارد میکند و آن را از نظر داخلی و خارجی تضعیف میکند و حتی در میان کشورهای دوست که به آنها متکی است تا حد زیادی جایگاه خود را از دست میدهد و به جای اینکه درگیر سیاست سازندگی میهن شود، اسیر دغدغه های امنیتی با مردمش شده است.
ایشان تأکید کرد که حکومت اگر روحیه سلطه گری و تصاحب ثروت مردم و چنگال حاکمیت مطلق را رها کند، نیازی به مواجهه با این معضلات مرگبار ندارد.