شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
جشن رمضان نماد اصالت ایرانی است

حوزه/ آخرین قسمت از جشن رمضان ۱۴۰۰، شب گذشته با میزبانی از محمد معتمدی روانه آنتن شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سی و یکمین و آخرین قسمت از این ویژه برنامه تلویزیونی شب گذشته با حضور محمد معتمدی، سینا سازگاری و حجت الاسلام حجتی به صورت زنده از شبکه پنج سیما پخش شد.

حجت الاسلام حجتی در پایان یک ماه بندگی، درباره ارتباط با خداوند گفت: ارتباط با اشخاص دیگر از خصوصیات فطری انسان است، وقتی ما رفیقی داریم که دانشمند است پس ثمره ارتباط با او در زندگی ما دیده می شود، رفاقت با خداوند ام همینگونه است، باید ثمره رفاقت با خداوند  کیفیت زندگی ما را تحت تاثیر قرار دهد.


وی با بیان اینکه باید به تصویر خدای واقعی نزدیک شویم افزود: نقش اصلی پیامبران نشان دادن خدای واقعی بود، خدایی که بشود با او صفا کرد، خدایی که منتظر بهانه است تا ما به سمتش برویم. شاید ما گمان کنیم که قدرت در قیافه، شهرت و یا ثروت است اما اینطور نیست، قدرت فقط در گرو ارتباط با خداست. 


در ادامه محمد معتمدی به گفت‌وگو با زینب پور ابراهیم و بابک افرا نشست. 


معتمدی گفت: هنرهایی مانند سینما و موسیقی که صنعت شده اند یکسری مشکلات دارند، مثلا در موسیقی یکسری قالب های آماده در اختیار آهنگسازها قرار گرفته است، آهنگسازها هم بجای استفاده از فواصل، درجات، نغمه های سه گاه و... از این قالب ها استفاده می کنند. در صورتی که می توانیم موسیقی تولید کنیم که فارغ از قالب ها حالمان را خوب کند.


وی در ادامه پس از اجرای زنده قطعه بهار دلنشین توضیح داد: این قطعه اصالت دارد هویت های فرهنگی هنری ۱۰۰ سال قبل از خود را همراه دارد. به نظر من ما هم در این عصر باید به اصالت های ایرانی در معماری، موسیقی و... پایبند باشیم.


معتمدی با اشاره به جشن گلریزان های شهر کاشان گفت: خود جشن رمضان که برگرفته از همان نوع دوستی و گلریزان های ایرانی است، نماد اصالت ایرانی است.


گفتنی است: جشن رمضان ۱۴۰۰ به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیما در شب های ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱:۳۰ تقدیم حضور بینندگان شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha