به گزارش خبرگزاری حوزه از یزد ، خانم یوسفی، در نشست مجازی مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) یزد با موضوع «نشاط معنوی در سایه توسل به اهل بیت(ع)»، با تشبیه کودکان به نهالِ نوپا، تربیت آنان و نهادینه کردن ارزش ها و معنویات را در سنین پایین، بسیار آسان تر دانست.
وی با یادآوری معنای نشاط (میزان رضایت از زندگی) و شادی های جسمانی و روحانی، با وجود تجربه کردن همه جنبه های هیجانی و مادّی زندگی، نشاط روحی را مهم تر و اثرگذارتر از نشاط جسمانی عنوان کرد.
یوسفی راز شاد زیستن را در پذیرش سختی ها و حرکت امیدوارانه در مسیر زندگی بیان کرد و ادامه داد: هرچه شناخت انسان از خدا و جهان هستی افزایش یابد، میزان رضایت از زندگی بالاتر می رود.
استاد حوزه خواهران افزود: با شناخت واقعی از دنیا به عنوان یک گذرگاه و پل عبور که در اثر شناخت معارفِ وحیانی رخ می دهد، تحمّل سختی ها و رنج ها آسان تر می گردد زیرا برای قدم برداشتن در مسیر معنوی، امید و انگیزه لازم است.
یوسفی تصریح کرد: شادمانی و نشاط همیشه با آسانی و رفاه همراه نیست و فرزند باید بداند برای رشد و شکوفایی، رعایت احکام و دستورات دینی و تحمل برخی سختی ها ضروری است.
انتهای پیام
نظر شما