دوشنبه ۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
فراخوان جذب اعضای هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده در سال ۱۴۰۰

حوزه/ پژوهشکده زن و خانواده مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران جهت جذب اعضای هیئت علمی در سال ۱۴۰۰ اعلام فراخون داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، «پژوهشکده زن و خانواده» برای تکمیل اعضای هیئت علمی خود در حوزه های پژوهشی «امر جنسی/ جنسیت و تربیت»، «آسیب های اجتماعی زنان/ خانواده»، «مطالعات راهبردی زنان و خانواده»، «اقتصاد، زن و خانواده» و «مسائل حقوقی زنان و خانواده» اقدام به جذب می کند.

شرایط جذب اعضای هیئت علمی:

داوطلبان لازم است دارای مدرک سطح ۴ حوزه یا دکتری دانشگاه و حداکثر ۴۰ سال سن باشند.

رویکرد اسلامی پژوهشکده مورد توجه قرار گیرد. اولویت جذب در همه ظرفیت‌ها غیر از شرایط اختصاصی با طلاب حوزه علمیه، به ویژه خواهران است.

داشتن دو اثر پژوهشی (کتاب، مقاله) متناسب با حوزه‌های پژوهشی مرتبط و مورد تایید ارزیابان پژوهشکده، در اولویت جذب مؤثر خواهد بود.

فارغ التحصیلان مقطع دکتری مطالعات زنان با توجه به رویکرد رساله، مجاز به انتخاب همه ردیف‌های جذب هستند؛ و برای جذب در ردیف «مسائل حقوقی زنان و خانواده» باید تحصیلات عالی حوزوی نیز داشته باشند.

محل خدمت اعضای هیئت علمی برای داوطلبان خواهر سکونت خانوادگی در قم یا تهران است و داوطلبان برادر نیز متعهد به حضور در قم یا تهران خواهند بود.

پس از بررسی پیشینه علمی و پژوهشی، از داوطلبان برای حضور در جلسه مصاحبه دعوت خواهد شد و داوطلبانی که در مصاحبه تخصصی احراز صلاحیت شده‌اند به مصاحبه عمومی دعوت می‌شوند و جذب نهایی اعضای هیئت علمی پس از تأیید هیئت ممیزه خواهد بود.

گفتنی است، تا زمان تأیید نهایی عضو در هیئت ممیزه، فرد به عنوان پژوهشگر مقیم در پژوهشکده مشغول فعالیت خواهد بود.

علاقه مندان تا پایان آذرماه ۱۴۰۰ فرصت دارند با مراجعه به نشانی اینترنتی http://wrc.ir نسبت به ثبت نام و تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۰۲۵۳۲۱۴۴۶۹۱ تماس بگیرند.

پژوهشکده زن و خانواده در قم بلوار الغدیر، کوچه ۱۰ پلاک ۵ واقع شده است و نشانی این پژوهشکده در تهران نیز بلوار کشاورز، خیابان نادری، کوچه شهید حجت دوست، پلاک ۵۶ می باشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • IR ۱۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
    لزوما این شرط گذاری ها مبتنی بر مدارک، دلیل علم نیست و چه بسا کمتر یافته شوند مصادیق " "یقذف الله فی قلب من یشاء "، و چه بسا آن هیئت علمی نیازمند درک محضر آن " پنهان در میان خلق" بفرموده سیدنا و مولانا اباعبدالله الحسین علیه السلام باشند.
    • مهدی IR ۰۵:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
      با توجه به نوع ال در العلم منظور از آن علمی که یقذفه الله هر علمی نیست بلکه اشاره به همان گمشده عنوان بصری دارد
  • ابن عباس IR ۰۶:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
    به نظر من شرط سنی مزخرف ترین شرط ممکن... برخی افراد در سنین بالا شکوفا می شوند مراجع اغلب سنین بالا دارند
  • ابن عباس IR ۰۶:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
    امان... در پاسخ کامنت پایین العلم لازمه نگاه نویسنده استقال انسان در اخذ علم است... حال انکه خود وجو انسان وجود ربطی چه برسد به علمش همه وجود وی ان به ان از جانب خداست چه برسد علم حاصل شده