جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
سیدهادی ساجدی

حوزه/ رئیس اداره امور بین الملل دانشگاه باقرالعلوم(ع)، کیفیت در آموزش را اولویت اصلی بخش بین الملل این دانشگاه عنوان کرد و گفت: توسعه ارتباطات علمی بین المللی با دانشگاه های دغدغه مند در حوزه تولید علوم انسانی و اسلامی در دست اقدام است.

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری حوزه، سیدهادی ساجدی در نشست تشریح فعالیت های بین الملل دفتر تبلیغات اسلامی که به مناسبت هفته پژوهش در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی با حضور نماینده دفتر وزارت امورخارجه در استان قم، معاون امور بین الملل جامعه المصطفی، رئیس اداره امور بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و روسای امور بین الملل حوزوی و دانشگاهی در مرکز همایش های غدیر قم برگزار شد، اظهار داشت: فعالیت‌های اداره بین الملل دانشگاه باقرالعلوم(ع) دفتر تبلیغات اسلامی در سه سال اخیر افزایش یافته و در سال گذشته با تاسیس اداره بین الملل و همچنین جذب نخستین دوره دانشجویان خارجی از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۰ توسعه دو چندان یافته است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت های اداره بین الملل دانشگاه در دو بخش اساتید و دانشجویان است، گفت: نگاه بین المللی به این بخش ها روز به روز در حال تقویت است و در این راستا، برگزاری نشست های مشترک علمی با دانشگاه های مختلف کشورهای خارجی، گفت ‌ وگوی دانشجویان با سایر دانشگاه های اروپایی و آمریکایی در یک موضوع مشترک در برنامه قرار دارد.

رئیس اداره بین الملل دانشگاه باقرالعلوم(ع) تصریح کرد: در بخش اساتید نیز ارتباط با استادان بین المللی و دعوت از نویسندگان کتب مختلف علمی به نشست های آنلاین و تدریس کتاب توسط آنان یا سرشناسان این رشته از دیگر فعالیت های آموزشی اداره بین الملل دانشگاه باقرالعلوم(ع) است.

وی با بیان اینکه دانشجویان خارجی این دانشگاه در حال حاضر در دو رشته مشغول به تحصیل هستند، افزود: برخی از این دانشجویان در حال حاضر با ویزای تحصیلی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در حال تحصیل هستند.

ساجدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های بخش بین الملل این دانشگاه در ارتباط با دانشگاه های مختلف خارجی افزود: توسعه ارتباطات علمی با کشورهای حوزه خلیج فارس، کشورهای حوزه دریای خزر، کشورهای شمال آفریقا و سایر مراکز علمی کشورهایی که رویکرد انتقادی به علم سکولار غرب داشته و یا رویکرد علوم اسلامی انسانی و همچنین دغدغه تولید علم اسلامی با محوریت بازگشت به میراث اسلامی و زنده کردن میراث و تراث سنت اسلامی داشته باشند.

وی گفت: مزیت نسبی دانشگاه باقرالعلوم(ع) این است که در تدریس دروس نگاه تبلیغی حکمفرما نیست، بلکه نگاه تخصصی آکادمیک و دانشگاهی به منظور حضور فعال در مجامع آکادمیک برقرار است.

این استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع)، خاطرنشان کرد: در جذب دانشجوی خارجی با نگاه آگاهانه و مدیریت شده در راستای اهداف کلان دانشگاه باقرالعلوم(ع) امور را پیش می بریم و بر این باوریم که کیفیت و پرهیز جدی از کمیت باید مورد توجه قرار گیرد و بتوانیم از کشورهای مختلف خارجی تعدادی دانشجوی اثرگذار که پس از تحصیل در کشور خود اثرگذاری لازم را داشته باشند، جذب کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha