دکتر مونا جامی پور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، ضمن اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: به هر میزان که به تحقیقات و پژوهشها بهای لازم داده شود، زمینه سازی برای رشد و پیشرفت علمی صورت گرفته و به همان میزان شاهد اقتدار علمی کشور خواهیم بود.
وی همچنین افزود: بدون شک در راستای تحقق اهداف مورد نظر در عرصههای اقتصادی، اجتماعی، نظامی، بهداشتی، خدماتی و … باید از ظرفیت پژوهشگران به خوبی استفاده شود و اینکه به ویژه پیوند مناسبی میان دولت، دانشگاه و صنعت با بهره گیری از همین ظرفیت شکل بگیرد.
وی گفت: از دیگر بایستهها در همین راستا شناسایی و احصاء اولویتهای پژوهشی است تا بر اساس همین اولویتها که ریشه در نیازهای مهم جامعه و نظام اسلامی دارد، بتوان به تدریج به تحقق اهداف مدنظر در ابعاد علمی و پژوهشی همت گماشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) همچنین اظهار داشت: البته باید توجه داشت که اولویتهای پژوهشی نباید به شکل فرمالیته و صوری تعیین شود، بلکه میبایست بر اساس نیازهای کلیدی جامعه این کار صورت گیرد و مهمتر اینکه از اولویتهای پژوهشیِ معین شده، به درستی حمایت به عمل آید.
جامی پور در خاتمه افزود: خوشبختانه ما در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و از حیث توان علمی منابع انسانی، ظرفیتهای بسیار خوبی داریم و باید از این توانمندیها در عرصه پژوهش به درستی استفاده شود تا بتوانیم بر پایه نیازسنجیهای صورت گرفته، به حل مشکلات بپردازیم.
نظر شما