به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، دکتر محمدحسین سرمست، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز، امروز در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه روند بیماری کووید ۱۹ در خوزستان و تستهای انجام شده کاهشی است، گفت: در ۲ هفته قبل ۹۰۰ تست کرونا انجام شد ولی در هفته گذشته این رقم به ۷۵۰ مورد کاهش یافت.
وی افزود: موارد بیماری کووید ۱۹ در خوزستان در هفته منتهی به ۱۰ دی ماه نسبت به هفته قبل از آن ۲۱.۶ کاهش یافته همچنین موارد بستری و فوت به ترتیب صفر و ۲۲.۲ درصد کاهشی بوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه میزان روزانه موارد مثبت کرونا در هفته گذشته در این استان بین ۱۵ تا ۲۵ مورد بود افزود: همچنین تعداد موارد روزانه بستری پنج مورد بوده و روند بستری در آی سی یو نیز کاهشی بوده است.
وی میزان روزانه فوت ناشی از کرونا در خوزستان را در هفته گذشته بین صفر تا ۲ نفر عنوان کرد و اظهار داشت: این رقم نسبت به هفته گذشته تغییر چندانی نکرده است اما همچنان از مردم تقاضا داریم دچار ساده انگاری نشوند و وضعیت آبی استان را شکننده فرض کنند.
سرمست گفت: تعداد موارد ابتلاء به اُمیکرون در کشور از پنج نفر به ۴۳ نفر افزایش یافته است لذا از هم استانیها درخواست داریم از سفر به برخی استانهای کشور پرهیز کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه روزانه درصد خاصی از تست افراد مثبت مبتلا به کرونا در خوزستان بررسی میشود گفت: هر چند در این آزمایشها موردی از اُمیکرون مشاهده نشده است اما قطعاً میتوان گفت سویه اُمیکرون در خوزستان وجود دارد.
وی افزود: تاکنون ۸۳ درصد جمعیت افراد بالای ۱۲ سال خوزستان یک دُز و ۶۷ درصد هر ۲ دُز را تزریق کردند اما وضعیت واکسیناسیون در شهرستانهای دشت آزادگان، شادگان و کارون مطلوب نیست و باید چارهای برای این موضوع اندیشید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه استقبال از دُز سوم واکسیناسیون در شهرهای اهواز، دزفول، اندیمشک و مسجدسلیمان خوب است، گفت: پوشش نوبت سوم واکسن در هفته گذشته ۱۰.۵ درصد بود در حالی که ۲ هفته قبل این میزان ۶ درصد بود.
سرمست از مدیران برخی دستگاههای اجرایی استان خوزستان به خاطر عدم تزریق نوبت سوم واکسن انتقاد کرد و گفت: از مدیران دستگاههای اجرایی انتظار میرود علاوه بر انجام واکسیناسیون، کارکنان خود را نیز به این امر تشویق کنند.
انتهای پیام./