شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
امام جمعه همدان

حوزه / نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به طرح حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، گفت: دولت باید توجه ویژه ای در اقناع سازی مردم داشته باشد و از همراهی آنان به عنوان یک سرمایه اجتماعی عظیم غافل نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی، ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه همدان، ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوا، به طرح حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اشاره کرد و اظهار داشت: دولت قبل به منظور کنترل قیمت کالاهای اساسی ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای استفاده وارد کنندگان مطرح کرد، طرحی که متاسفانه اجرای آن با موفقیت همراه نبود.

وی افزود: عدم توانایی دولت سابق در اجرای صحیح این طرح و وجود برخی مسائل غیر قابل پیش بینی مانند تحریم‌ و کرونا باعث شد تا به اهداف موجود برای تخصیص این ارز دست پیدا نکنیم.

نماینده ولی فقیه در همدان ارز ۴۲۰۰ تومانی به جای آنکه برای مردم راحتی ایجاد کند، سختی به وجود آورد و پول آن به جیب دیگران رفت، مطرح کرد: یکی از مسائلی که باعث به وجود آمدن فساد و رانت در کشور بود، یارانه‌های دولتی، ارز ۴۲۰۰ تومانی و امضاهای طلایی به سود عده ای خاص بود.

وی با بیان اینکه دولت تبعات اقتصادی در اجرای طرح حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را باید مد نظر داشته باشد، گفت: باید مراقب باشیم با اجرای این طرح و به دلیل برخی تاثیرات روانی، تورم شدید در کشور و خصوصا قیمت کالاهای اساسی به وجود نیاید.

امام جمعه همدان تصریح کرد: در حال حاضر شرایط و مشکلات اقتصادی کشور به نحوی است که نیازمند جراحی اقتصادی هستیم، اما آنچه در این مسیر بسیاری ضروری است نحوه و زمان اجرای این جراحی اقتصادی است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از اقتصاددانان حذف این ارز را به نفع کشور می‌دانند، خاطر نشان کرد: دولت باید توجه ویژه ای در اقناع سازی مردم داشته باشد و از همراهی مردم به عنوان یک سرمایه اجتماعی عظیم غافل نشود.

حجت السلام و المسلمین شعبانی با بیان اینکه در حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باید از کالاهایی که کمتر در زندگی مردم تاثیر گذار است، کار را آغاز کنیم، اظهار داشت: امروز باید به این سوال پاسخ داده شود که آیا منافع ارز ۴۲۰۰ تومانی به مردم رسیده است یا خیر؟

ارشاد مانع از چاپ کتب ضد فرهنگ شود

وی با اشاره به هفته کتابخوانی با گلایه از آمار میزان مطالعه در کشور، مطرح کرد: متاسفانه آمارهای رسمی کشور از ارتباط کم مردم با کتاب و کتابخوانی حکایت دارد و این آمار در شأن مردم متمدن و ریشه دارد ایران نیست.

رئیس شورای حوزه استان ارتقا تفکر و اندیشه در جامعه را محصول مطالعه دانست و یادآور شد: ارتباط با کتاب باید به فرهنگی عمومی در کشور تبدیل شود، چرا که ارزش یک کتاب تا جایی است که می‌تواند کیفیت زندگی انسان را تغییر دهد و زمینه ساز موفقیت او شود.

وی با بیان اینکه در کنار توجه مردم به مسئله کتابخوانی مسئولان و نهادهای فرهنگی هم باید به میدان بیایند، گفت: گاهی قیمت بالای کتاب باعث می شود که عموم مردم توانایی خرید آن را نداشته باشند، بنابراین لازم است تا مجموعه های فرهنگی و متولیان امر اقدامی جدی در راستای در دسترس قرار دادن کتاب در سطح جامعه انجام دهند.

امام جمعه همدان همچنین با تاکید بر اینکه ارشاد مجوز چاپ هر کتابی را نباید صادر کند، مطرح کرد: باید مراقب باشیم تا کتبی که ضد فرهنگ هستند و جامعه را به سمت افسردگی و یا بی‌بند و باری سوق می‌دهند اجازه چاپ داده نشود.

انتهای پیام.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha