به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان یوسف نوری شامگاه چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰ در آئین آغاز به کار هفته خیران مدرسهساز کاشان و رونمایی از پروژه اجرایی ساخت ۵۹۱ کلاس خیر ساز در شهرستان کاشان که در دانشگاه فرهنگیان شهرستان برگزار شد، گفت: گام اول در رفع بحران نیروی انسانی استخدام ۳۴ هزار و ۷۰۰ نیرو به سکان داری تعلیم و تربیت در مدارس و به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان افسران سپاه تعلیم و تربیت است که فراخوان آن اعلام خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش همچنین از راهاندازی قرارگاه حکمرانی فضای مجازی خبر داد و گفت: فضای مجازی باید بهگونهای مدیریت شود که ابزاری برای تربیت نه اینکه ضد تربیت باشد.
نوری، با انتقاد از تعطیلی مدارس تحت تأثیر یک جو روانی در زمان شیوع کرونا و نبود امکانات تمهیدی حتی تعطیلی دانشگاهها گفت: ما اجازه چنین کاری را نداشتیم مگر در زمانیکه ستاد کرونا به یقین نه به طور تلویحی به این مهم برسد.
وی، معتقد است: نیاز دانش آموزان یادگیری سواد سلامت و کسب تجربه در رویارویی با بحرانها در مدارس البته با رعایت شیوهنامههای بهداشتی است نه اینکه مدارس با کوچکترین مسأله تعطیل شود و پیوسته زیر چتر حمایتی باشند بلکه باید خودشان ناگواریها را در میدان ببیند و تجربه کنند.
نوری، با تقدیر از تلاش مضاعف همکاران مجموعه خود در زمان شیوع کرونا که خانههای خود را تبدیل به کلاس کردند گفت: برنامهریزی مدیران برای اهمیت جدی به تعلیم و تربیت و حضور در مدارس ضروری است چرا که هنوز برای آموزش ترکیبی آمادگی وجود ندارد.
وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به اینکه کاشان از شهرستانهای پر ظرفیت و با وجود خیران مدرسهساز دار المحسنین است گفت: البته خیران مدرسهساز تلاش کنند گسست بین نسلی ایجاد نشود و امر خیر و آینده ساز مدرسهسازی به فرزندان و نسلهای پس از آنان نیز تسری پیدا کند هر چند این گسست در کاشان وجود ندارد و امروز با خیران جوان مدرسهساز نیز در این شهرستان گفتمان و هماندیشی کرده است.
نوری، با اشاره به کار خیر و خداپسندانه حاجیه خانم کبری حسینزاده مادر شهیدان بارفروش (تنها مادر چهار شهیده استان اصفهان)، گفت: مادری که دیروز فرزندانی از نیکوکاران، ابرار و صالحین در زمره شهدا تربیت کرد و پرورش داد امروز نیز با بذل و انفاق مال و تمام داشتههای هر چند اندک و مورد نیاز خود دوباره ایثار میکند و نیاز جامعه و مردم را بر خود مقدم میدارد.
وزیر آموزش و پرورش، اقدام مدرسهسازی مادر شهیدان بار فروش را مصداق اراده و اندیشه نیک، عمل صالح و احسان در یاری نیازمندان دانست.
نوری افزود: فرهنگ احسان و نیکوکاری مادر شهیدان بارفروش و سایر خیران مدرسهساز این شهرستان برخاسته از فرهنگ ناب اسلامی و از برکت خون شهیدان بویژه شهدای معلم و دانشآموز است که همه ما مدیون آنها هستیم.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروز هر چه در آموزش و پرورش وجود دارد از برکت ظرفیت خیران مدرسهسازی است که زمینهساز تربیت بزرگان و مفاخر آینده کشور و ستارگان آسمان اسلام و تشیع در این شهرستان، استان و کشور هستند که البته چنین ظرفیتی نیازمند برنامه ویژه آموزش و پرورش است.
وزیر آموزش و پرورش، همچنین با اشاره به ساخت هنرستانها و دانشگاه فرهنگیان در کاشان توسط خیران گفت: ساخت هنرستانها، سرمایه گذاری برای کارآفرینی است که گسترش آن نیازمند تدبیر اندیشی با زمینههای مناسب آن در شهرستان است.
نوری، ادامه داد: ساخت هنرستانها در کاشان میتواند با زمینه سازی کشاورزی، فرآوری گیاهان دارویی بویژه گل محمدی و بخشهای خدماتی بویژه گردشگری همراه باشد چرا که تحرک و پیشرفت جوامع امروز نیازمند چنین ساختارها و سرمایهگذاریهای کارآفرینی است.
وی بار دیگر با تقدیر ویژه و عنوان خادم خیران، معلمان و دانشآموزان و دستبوسی از زحمات خیران مدرسهساز گفت: در حالی که دولت با ۱۰ میلیون تومان یک متر مربع فضای آموزشی میسازد خیران با همین هزینه سه متر مربع واحد آموزشی را تحویل دولت میدهد.
انتهای پیام
نظر شما