جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
ناصر رفیعی

حوزه/ سخنران حرم بانوی کرامت گفت: آموزش و پرورش باید کنار مسائل رفاهی معلمان، برای معلمان و کارمندان خود دوره‌های آموزش دینی را برگزار کند و در ابتدا شبهات معلمان را برطرف کند تا معلمان بتوانند شبهات و مشکلات دانش آموزان را به شیوه مطلوب رفع کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در ادامه سلسله مباحث تفسیر سوره عنکبوت در حرم بانوی کرامت، گفت: بعضی از مفسرین قائل به این هستند که آخرین آیه سوره عنکبوت عصاره و چکیده تمام سوره عنکبوت است و پیام این آیه این است که دو چیز باعث سعادت است که اولین مورد جهاد و دومین مورد اخلاص است.

وی، اظهار داشت: منظور از جهاد در این آیه صرفا جهاد نظامی نیست بلکه جهاد انواع مختلف دارد که شامل نظامی، علمی، مالی ، اجتماعی و فرهنگی، عبادی، جهاد با نفس، انجام واجبات، ترک معصیت، تبلیغ و تبیین می‌شود.

استاد حوزه علمیه، خاطر نشان کرد: مسئله هدایت و ضلالت در زندگی انسان بسیار اهمیت دارد و اختیار هدایت و ضلالت در دستان انسان است و انسان تصمیم می گیرد که مسیر هدایت را طی نماید و یا راه ضلالت را در پیش گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی، تاکید کرد: زمانی که انسان در زندگی خود انواع جهاد را فقط برای رضای خداوند متعال دنبال کند مسیر سعادت ابدی را پیموده است.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی، یادآور شد: همواره باید برای هدایت جوانان هم دعا و هم تلاش کنیم چراکه شبهات و مشکلات جوانان مختلف است و هر یک از جوانان به نوعی دچار لغزش شده‌اند.

وی، اظهار داشت: هدایت یکی از بزرگترین نعمات الهی است و اولین هدایت گر خداوند بوده و انبیاء الهی ، ائمه معصومین و کتاب آسمانی جزو هدایتگران هستند اما نکته اصلی در مسئله هدایت، تشخیص حقیقت و انتخاب درست مسیر هدایت است.

سخنران حرم بانوی کرامت، تاکید کرد: آموزش و پرورش باید کنار مسائل رفاهی معلمان، برای معلمان و کارمندان خود دوره‌های آموزش دینی را برگزار کند و در ابتدا شبهات معلمان را برطرف کند تا معلمان بتوانند شبهات و مشکلات دانش آموزان را به شیوه مطلوب رفع کنند.

وی، افزود: ایمان، عمل صالح، توبه، انتخاب آگاهانه، عقل، شعور، انس با قرآن و فهم درست آیات از نشانه‌های هدایت انسان در زندگی دنیوی است که سعادت اخروی را به دنبال دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha