به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجتالاسلام والمسلمین صفدر محمدی، مدیر حوزه علمیه آذربایجانغربی، شامگاه چهارشنبه در جلسه هیئت هفتگی روحانیون ارومیه که در مسجد حاجی خان این شهر برگزار شد، با بیان اینکه کلمه تقوا از مهمترین واژههایی است که در قرآن کریم به دفعات تکرار شده است، اظهار داشت: برای یک طلبه و روحانی از همه چیز مهمتر، مسئله رعایت تقواست و چیزی که برای فکر و اعتقادات انسان مضر باشد و انسان مرتکب آن شود، تاکیدی بر بیتقوایی است.
وی افزود: امام علی(ع) تقوا را در راس همه افعال انسانی عنوان میکنند و پیامبر اکرم(ص) نیز این طور فرمودند که تمام گرفتاریها در دنیا بین مردم به صورت مساوی تقسیم شده است، کما اینکه نعمتها نیز اینگونهاند و تنها رمز باز کردن گرههای زندگی انسان، تقوای الهی است.
مدیر حوزه علمیه آذربایجانغربی یادآور شد: هر کس تقوا را رعایت کند، خداوند راه خروج از مشکلات را بر آن قرار میدهد و لذا یاد خداوند تنها راه آرامش انسان است.
وی تصریح کرد: در طول زندگی، انسان با مشکلات متعددی روبرو میشود و متاسفانه گاهی از اوقات بشر به جای مراجعه به خداوند، برای حل مشکلات به غیر پروردگار مراجعه میکند و لذا خداوند در قرآن تاکید دارد که هر کس از یاد خداوند اعراض کند، در تنگنا قرار خواهد گرفت و این نوع زندگی مخالف حیات طیبه است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی با بیان این که انسان در دنیا به رزق مادی و معنوی نیاز دارد، گفت: اگر انسان تقوا پیشه کند، خداوند به او از جایی که فکرش را نمیکند روزی میرساند.
وی، سومین کارکرد تقوا را قدرت بصیرت و تشخیص بین حق باطل عنوان کرد و ادامه داد: اگر تقوای انسان با مشکل مواجه شود، زندگی او هم با مشکل مواجه خواهد شد.
مدیر حوزه علمیه آذربایجانغربی با بیان اینکه امروز مراقبت از نقدهای غیرمنصفانه در فضای مجازی یکی از مصادیق تقواست، اظهار داشت: نقد یعنی تحلیل منصفانه عملکرد یک انسان، ولذا در بررسی و نقد یک انسان لازم است که به نقاط مثبت و منفی او دقت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه یکی از علتهایی که کتب شهید بهشتی عالم گیر شد، رعایت انصاف توسط ایشان حتی در مورد کفار بود، عنوان کرد: تقوا انسان را دقیقتر میکند، بنابراین نباید در نقدها همه را متهم کرده و کلی گویی کنیم.
انتهای پیام