دوشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۰:۲۹
با تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه، محتوای تبلیغی مناسب تهیه خواهد شد/حضور طلاب در ده هزار مدرسه آموزش و پرورش

حوزه/ معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه گفت: با تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه، آثار علمی و محتوای مناسب تبلیغی در اختیار مبلغان برای حضور در دوره‌های آموزشی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری، معاون تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه، طی سخنانی در نخستین همایش نقش دین در پیشگیری از اعتیاد که در سالن همایش‌های مدرسه معصومیه قم برگزار شد، با اشاره به تدوین آثار مختلف پژوهشی از سوی اساتید حوزوی در زمینه پیشگیری از اعتیاد، اظهارکرد: با تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه، آثار علمی و محتوای مناسب تبلیغی در اختیار مبلغان برای حضور در دوره‌های آموزشی قرار می‌گیرد.

وی همچنین به تشکیل واحد تبلیغ تخصصی در این معاونت اشاره کرد و افزود: مسأله آسیب‌های اجتماعی به ویژه مسأله اعتیاد و راهکارهای کاهش و پیشگیری از این بلای خانمان سوز را بسیار جدی پیگیری می کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ملانوری با بیان اینکه طلاب و مبلغان در قالب طرح امین در بیش از ۱۰ هزار مدرسه آموزش و پرورش حضور دارند، خاطرنشان کرد: مقابله با آسیب های اجتماعی و تقویت دینی و اعتقادی دانش آموزان از اولویت های اجرای این طرح است.

وی بر ضرورت برقراری تعامل و هماهنگی با تمامی دستگاههای اجرایی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد و گفت: طرح های مطالعاتی و پژوهشی بسیار خوبی توسط مبلغان و روحانیون در زمینه مقابله با اعتیاد و مواد مخدر به انجام رسیده است که امیدواریم هرچه بهتر از آنها استفاده شود.

در ادامه نیز محمد جمالو، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر هم در این همایش با بیان اینکه این ستاد از محتواهای آموزشی در زمینه پیشگیری از اعتیاد حمایت می‌کند ابراز امیدواری کرد با تشکیل کارگروه‌های مشترک راهکارهای مناسبی در زمینه پیشگیری از اعتیاد ارائه و اجرایی شود.

وی اظهار کرد: نگاه غربی به مسائل اجتماعی را باعث رسیدن به بن بست و پوچی دانست و گفت: قطعا آموزه‌های مکتب تشیع برگرفته از آیات و روایات است که چراغ راه و نجات بخش انسان‌ها خواهد بود.

وی با بیان اینکه امروز در مسیر مقابله با اعتیاد در جنگلی از تئوری ها قرار گرفته ایم، تصریح کرد: ما باید فراتر از آگاهی بخشی در رابطه با اعتیاد و مواد مخدر، به «باورمندی» مردم بیشتر توجه کنیم و برای آنکه مردم حرف و سخن ما را از عمق جان بپذیرند، تلاش کنیم.

جمالو بر ضرورت عدم اشاره مستقیم و توجه به آثار و عوامل در مسأله مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر تأکید کرد و گفت: بدون تردید تبیین آموزه های دینی و اعتقادی برای مردم و جوانان، یکی از بهترین راهها در حوزه پیشگیری و مقابله با اعتیاد است و این موضوع را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

سپس، ابوالقاسم مقیمی، معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم نیز در این همایش، گسترش سبک زندگی غربی را یکی از عوامل افزایش اعتیاد در جوانان عنوان کرد و افزود: بدون تردید توجه به سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی می تواند جوانان را از آسیب های اجتماعی دور کند و ما این مسأله را بارها شاهد بوده ایم.

وی با بیان اینکه خانواده ها باید بیش از گذشته به تربیت دینی فرزندان خود اهتمام داشته باشند، اظهار داشت: مسئولان و سیاستگذاران نیز باید متناسب با سبک زندگی دینی و نه در تعارض با آن، نسبت به عرصه های مختلف جامعه نگاه داشته باشند.

مقیمی با بیان اینکه نباید به سوءاستفاده کنندگان اجازه بهره برداری از خلاءهای بوجود آمده در جامعه را بدهیم، تصریح کرد: در هر مسأله ای که طلاب و روحانیون با تکیه بر آموزه های دینی و اعتقادی حضور داشته اند، آن مسأله با کمترین هزینه و حاشیه برطرف شده و موجب افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم شده است.

در پایان این همایش نیز از صاحبان مقالات برتر با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.

۳۱۳/۱۷

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha