به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا صالح، رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان در مراسم افتتاحیه طرح تابستانه «اسوه حسنه» ویژه همسران و فرزندان طلاب با بیان اینکه امیدواریم این طرح بتواند در توانایی و رشد و مهارت و معارف اسلامی مؤثر باشد، گفت: امید است در این طرح بتوانیم یک گام به آن هدف نهایی اسلام که تربیت انسان است نزدیک شویم.
وی ادامه داد: جامعة المصطفی العالمیة نهادی است که با انقلاب اسلامی ایران پدید آمد و یکی از دستاوردهای ارزشمند و استراتژیک و راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران است. پایههای این نهاد را امام خمینی (ره) بنا نهادند و امروز تحت نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی فعالیت میکند .
حجتالاسلاموالمسلمین صالح خطاب به خانوادههای طلاب حاضر در این مراسم گفت: ما از چند جهت میزبان شما هستیم؛ اول این که شما میهمان حضرت رضا(ع) هستند و این افتخار ما است که نوکری زائر امام رضا(ع) را انجام دهیم و از طرفی شما طلبه هستید، همسر طلبه و خانواده طلبه هستید، در حوزههای علمیه مشغول فعالیت هستید لذا ما چند جانبه مدیون حضور شما هستیم.
رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان اظهار داشت: رسول خدا(ص) در صدر دعوتشان قرآن کریم، شناخت، معرفت بوده است، همچنین دعوتشان همراه با آشنایی با دین نظیر نماز، احکام، روزه ، مناسک اسلامی بوده است. همچنین پیامبر اکرم(ص) فرمودند که دو شیء گران بهاء قرآن و مکتب اهلبیت (علیهمالسلام ) برای هدایت جامعه اسلامی قرار داده شده اند.
وی درباره طرح اسوه گفت: این طرح بنا دارد ابتدا در حوزه قرآن آموزی؛ خانوادههای طلاب، فرزندان و همسران را نسبت به چند مهارت از مهارت تلاوت روخوانی، روانخوانی، صوت ترتیل و حفظ در حوزه مفاهیم قرآن و تفسیر تقویت کند لذا اینیکی از گروههای مهارت افزایی است.
حجتالاسلام والمسلمین صالح با اشاره به اهمیت تقویت اصول عقاید، آشنایی با عقاید برجسته مکتب اهلبیت(ع) را از دیگر اهداف این دورههای آموزشی در تابستان دانست و افزود: در بحث عقاید، شبهه شناسی، پاسخگویی به شبهات مطرح در کشورهای طلاب و تقویت آشنایی با احکام شرعی از دیگر موضوعات هدف از برگزاری این دورههای آموزشی است.
وی ادامه داد: آشنایی با گفتمان اسلامی، آشنایی با اصول و اندیشه رهبر انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) بخشی از این دورهها را تشکیل میدهند که در کنار کلاسها و کارگاههای مهارت افزایی برگزار میشوند.
رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان افزود: مهارتهایی که برای یک بانو در خانه میتواند در اداره خانه و توانمندیهایی که میتواند در رونق و اقتصاد خانواده و حتی برآورده نمودن حاجات داخل خانواده باشد از دیگر کارگاههای این طرح است. از جمله مهارتهای خیاطی، گلدوزی، چرمدوزی، مهارتهای آشپزی، شیرینیپزی و سفرهآرایی که موردنیاز خانوادهها بوده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته این طرح در ۸ پایگاه برگزار شد ، افزود: تلاش شده است تا طرح اسوه در ۱۰ پایگاه در سطح مشهد برگزار شود و تا امروز استقبال خوبی از این طرح شده است و همچنان افراد زیادی که علاقهمند به یادگیری مهارتهای مختلف هستند در کارگاهها ثبتنام میکنند .
گفتنی است، افتتاحیه طرح اسوه با حضور ۱۰۰ نفر از برگزیدگان فعال سال گذشته به همراه نمایشگاهی از دستاوردهای همسران طلاب باهدف حمایت از خانوادهها و کارآفرینی برگزار شد .