سه‌شنبه ۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۷
هر کجا که طلاب احساس مسئولیت کنند، ورود پیدا خواهند کرد

حوزه/ برقعی گفت: ما باید به گونه ای برنامه‌ریزی کنیم تا بانوان طلبه در عرصه‌های مختلف احساس مسئولیت کنند، هر کجا که طلاب احساس مسئولیت کنند، ورود پیدا خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، نشست هم اندیشی اعضای شورای بانوان مجمع هماهنگی نیروهای جبهه انقلاب با سرکار خانم سیده زهره برقعی و جمعی از مدیران جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در سالن جلسات مدیریت این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

در این نشست، هر یک از اعضای شورای بانوان مجمع هماهنگی نیروهای جبهه انقلاب به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در عرصه‌های دینی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و غیره پرداختند و ورود طلاب در عرصه‌های مختلف آموزشی، تبلیغی، پژوهشی، فرهنگی، اقتصادی و غیره مورد بررسی قرار گرفت.

فعالیت‌های جامعةالزهرا(س) در عرصه‌های مختلف

سرکار خانم برقعی مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها، ضمن تسلیت به مناسبت هفتم تیر، سالروز شهادت شهید آیت‌الله بهشتی و ۷۲ نفر از یاوران انقلاب، عنوان کرد: دغدغه‌های مبلغان و فعالان فرهنگی از جمله دغدغه‌های ما است و ما به دنبال راهکار برای رفع مشکلات هستیم.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در این نشست به سؤالات و برخی دغدغه‌های اعضای مجمع پاسخ گفت و اظهار داشت: الحمدلله با برنامه‌هایی که در دست اقدام است، برنامه‌هایی صورت گرفته و کارویژه‌های طلاب در دستور کار است تا طلاب پس از فارغ التحصیلی در چه جایگاه‌هایی می‌تواند مشغول به کار شوند.

خانم برقعی، تصریح کرد: ما باید عرصه‌هایی را برای طلاب ایجاد کنیم تا بتوانند در آن عرصه برنامه‌ای را اجرا کنند.

وی به ارتباط جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با نهادهای مختلف اشاره کرد و در ادامه با اشاره به موضوع تبلیغ و فعالیت‌های تبلیغ در این مؤسسه علمی حوزوی، اظهار داشت: در بخش تبلیغ، بانوان مبلغ به صورت موضوع محور و مخاطب محور در رده‌های سنی مختلف از مهدکودک تا دانشگاه تربیت می‌شوند.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با اشاره به لزوم شبکه ای بودن فعالیت‌های تبلیغی، گفت: هم اکنون طرح شمیم دانش آموز در جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در حال اجرا است و در صورتی که مدارس دخترانه درخواست داشته باشند، بانوان مبلغ به آن مدرسه اعزام می‌شوند.

خانم برقعی، همچنین به فعالیت‌های جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در بخش بین الملل اشاره کرد و بیان داشت: ما مبلغان بین المللی خوبی داریم، چنانچه طلاب هندوستان مدرسه ای به نام جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها تأسیس کردند و به تربیت بانوان طلبه مشغول هستند.

وی، به فعالیت مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها اشاره کرد و گفت: این مرکز در تابستان سال جاری بیش از ۱۸۰ دوره مهارتی برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در نظر گرفته است.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها همچنین به برنامه‌های فضای مجازی اشاره کرد و یادآور شد: دوره‌های آموزشی مناسبی در رابطه با فضای مجازی در دستور کار است که ان‌شاءالله به زودی شاهد بروز و حضور فعالان فضای مجازی خواهیم بود.

هر کجا که طلاب احساس مسئولیت کنند، ورود پیدا می‌کنند/ما باید زمینه احساس مسئولیت را در بانوان طلبه فراهم کنیم

برقعی در ادامه تصریح کرد: ما باید به گونه ای برنامه‌ریزی کنیم تا بانوان طلبه در عرصه‌های مختلف احساس مسئولیت کنند، هر کجا که طلاب احساس مسئولیت داشته باشند، ورود پیدا خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور و فعالیت‌های جهادی بانوان طلبه در دوران کرونا، تصریح کرد: خواهران طلبه در دوران کرونا به صورت جهادی در بیمارستان‌ها و غسال خانه‌ها حضور یافتند و از خودگذشتگی داشتند، ما باید زمینه احساس مسئولیت را در بانوان طلبه فراهم کنیم.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: هم اکنون برنامه‌های خوبی در دستور کار است که امید است در آینده شاهد شکوفایی و ارتقای مجموعه و آثار آن در مجموعه‌های دیگر باشیم.

برقعی بیان داشت: جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان یک حوزه علمیه مستقل است که به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بنیان نهاده شده است و امروز تحت نظر دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی اداره می‌شود تا در خدمت انقلاب اسلامی باشد.

لزوم توجه به رسانه

همچنین در این نشست، سیدمهدی میرقیصری دبیر مجمع هماهنگی نیروهای جبهه انقلاب قم بر لزوم توجه به رسانه و تربیت بانوان طلبه به عنوان فعالان رسانه ای، تعامل گسترده با دستگاه‌های مختلف به ویژه آموزش و پرورش و برگزاری جلسات بصیرت افزایی تأکید کرد.

خانم معصومه بهرامی نیز در این نشست به فعالیت‌های تبلیغی مبلغان و کاربردی بودن دوره‌های تبلیغی اشاره کرد و طرح مبلغان شمیم را یکی از طرح موفق عرصه تبلیغ دانست که در تعامل با آموزش و پرورش صورت می‌گیرد.

مدیر کل تبلیغ جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها همچنین به برگزاری دوره‌های تبلیغی به صورت مخاطب محورو موضوع محور اشاره کرد و یادآور شد: ما دوره آموزشی مبلغان ویژه ناشنوایان را برگزار کردیم که بانوان مبلغ در مدارس ناشنوایان مشغول به فعالیت هستند.

خانم سیده ربابه داودالموسوی نیز بیان داشت: هم اکنون ۹ کانون استانی با حضور بانوان طلبه جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها در استان‌های مختلف کشور فعالیت می‌کنند.

مدیر کل امور فرهنگی جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها بر لزوم امیدآفرینی در جامعه تأکید کرد و گفت: ما باید فعالیت‌هایی را که انجام می‌شود، شفاف‌سازی کرده و امید را در دل مخاطبان زنده کنیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha