به گزارش خبرگزاری خبرگزاری حوزه، حجتالاسلاموالمسلمین بهجت پور، رئیس دبیرخانه حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره، طی حکمی دکتر محمدتقی دشتی را به عنوان رئیس کمیته دستگاهی مرکز پژوهشی مبنا منصوب کرد.
دکتر علیاکبر مسگر معاون حمایت و گفتمان سازی هیأت حمایت از کرسیهای ترویجی و نظریهپردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، از مرکز پژوهشی مبنا دیدار کرد و در جلسه ای ضمن آشنایی با ظرفیتهای کمی و کیفی این مرکز، برای گسترش تعاملات و همکاریهای دو طرف و آشنایی با ظرفیتهای بالقوه همدیگر و همچنین اعطای مجوز کمیته دستگاهی به بحث و تبادل و نظر پرداخت.
در ابتدای این جلسه، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتها و عملکرد مرکز پژوهشی مبنا و همچنین اقدامات این مرکز نخبگانی در برگزاری کرسیهای ترویجی، بحث و تبادلنظری برای ارتقای سطح کرسیها به کرسیهای تخصصی پرداخته شد.
در ادامه اعضای محترم دبیرخانه با اشاره به این نکته که مرکز پژوهشی مبنا در میان مراکز علمی- پژوهشی و همچنین دانشگاهی و حوزوی رتبه قابل قبولی و برتری در برگزاری کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره داشته است، دو توصیه مهم به کمیته دستگاهی مرکز پژوهشی مبنا ارائه داشتند:
۱- ورود جدی مرکز پژوهشی مبنا به برگزاری کرسیهای تخصصی و ارتقای کرسیها از سطح ترویجی به تخصصی؛
۲- توجه ویژه به حوزههای علمی مختلف در برگزاری کرسیها با توجه به ظرفیتهایی که این مرکز وجود دارد؛
در پایان این جلسه نیز حکم ریاست کمیته دستگاهی مرکز پژوهشی مبنا توسط جناب آقای دکتر علیاکبر مسگر معاون هیأت حمایت و گفتمان سازی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به رئیس مرکز پژوهشی مبنا جناب آقای دکتر محمدتقی دشتی اعطا شد.
متن این حکم به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر محمدتقی دشتی
رئیس محترم مرکز پژوهشی مبنا
سلامعلیکم
نظر به اهمیت زمینهسازی فضای گفتگو و نقد در دانشگاهها و مراکز علمی کشور و حمایت از نظریهپردازی در جامعهی نخبگانی، و با توجه به صلاحیتهای علمی حضرتعالی بهموجب این حکم این مدت ۲ سال بهعنوان رئیس کمیته دستگاهی مرکز پژوهشی مبنا منصوب میشوید. امید میبرم با عنایت الهی و اهتمام جنابعالی و دیگر همکاران محترم در روزهای آتی با مشارکت فعال اساتید و دانشجویان فرهیخته شاهد فعالیت چشمگیر در حوزه نظریهپردازی، نقد و مناظره در آن مرکز علمی باشیم.
شرح وظایف کمیتههای دستگاهی به شرح زیر اعلام میگردد:
۱- تعیین و تصویب برنامههای اجرایی دانشگاهها و مراکز علمی در راستای تولید علم و برگزاری کرسیها
۲- ایجاد سامانههای تشویقی برای ترویج کرسیهای نظریهپردازی، نوآوری، نقد و مناظره
۳- راهاندازی کارگروهها یا کمیتههای تخصصی در دانشگاهها و مراکز علمی برای برگزاری کرسیها
۴- بررسی اولیه طرح نامهها در و صلاحیت داوران و ناقدان پیشنهادی از طرف دانشگاهها
۵- ارسال نتایج ارزیابیها به دبیرخانه هیئت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره
۶-نظارت بر حسن برگزاری کرسیها (تعیین ناظر علمی و ناظر حسن اجرا)
۷- ارائه گزارشهای دورهای بافاصله زمانی حداکثر شش ماه به دبیرخانه هیئت
رجاء واثق دارم که با مساعی و مساعدتهای آن جناب و دیگر همکاران، هیئت حمایت بتواند نقش سزاواری در توسعه مرزهای معرفت و تولید نظریههای اسلامی ایفا نماید.
وفقنا اللهم لما تحب و ترضی، و لاتجعلنا من الذین یحسبون انهم یحسنون صنعاً، واهدنا الی السداد، فانک خیر موفق و هاد
عبدالکریم بهجت پور
رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره
نظر شما