به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری صبح امروز در نشست مدیرکل و شورای معاونین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به جایگاه این مجموعه و نقش آن در تاریخ، اظهار داشت: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سه رکن تجلی تمدن یک منطقه بوده و موزهها، بافت قدیم و نمادهای فرهنگی همانند کتاب و آثار باستانی نمادهایی هستند که پیشینه افراد یک مکان جغرافیایی را نشان میدهد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر جایگاه این استان در ادوار مختلف تاریخی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: تمدن ایران را همیشه کسانی نوشته و ایجاد کردهاند که عالم بوده و استان بوشهر به سبب شرایط جغرافیایی خاص و مهاجرت به این منطقه، دارای اعتلای تمدن بوده است.
امام جمعه بوشهر، شعار معماری بوشهر را «سلام» دانست و بیان کرد: وجود شعار «سلام» در دیوار، عمارتها و پنجره، نشان دهنده ارتباط مردمی قوی بوده و آثار کهن این استان دلالت بر عظمت فرهنگی این نقطه دارد.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری حفظ میراث فرهنگی را بسیار با اهمیت دانست و تأکید کرد: باید در کنار آثار تاریخی گذشتگان و عمارتها، فرهنگ، زبان و روشهای تعاملات زندگی هم زنده و احیاء شود و این فرهنگها نباید عقیم بماند و باید ادامهدار باشد.
نماینده ولیفقیه در استان بوشهر تصریح کرد: زیباترین، پاکترین و کمخطرترین کرانه، ساحل و دریا در جوار خلیج فارس بوشهر قرار دارد و باید در کنار نخلستان و جاذبههای طبیعی، طرحهای کلان در حوزه گردشگری تعریف و اجرا شود و همچنین با توجه به خواص درمانی آب خلیجفارس، لازم است تا بر روی گردشگری سلامت کار ویژه انجام شود.
امام جمعه بوشهر به قابلیت هنرمندان بوشهری در زمینه تولید صنایعدستی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازهای این حوزه بازاریابی و بازارسازی حقیقی و مجازی بینالمللی است که بیتردید میتواند به ایجاد انگیزه و رونق در تولید کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما