به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، خانم ریحانه حقانی امروز در نشست خبری اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان که در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد، ضمن قدردانی از مسئولان برگزار همایش و حضور اصحاب رسانه در این نشست، عنوان کرد: یکی از اهداف همایش کتاب سال بانوان، ارتقابخشی و کیفیتبخشی به آثار به ویژه در عرصه مطالعات زن و خانواده است.
معاون پژوهش جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان متمرکز بر مباحث زن و خانواده است، اظهار داشت: رویکرد و سیاست حوزه، تألیف محوری است و یکی از سیاستهای اجرایی این همایش نیز رویکرد تألیف محوری است.
حقانی افزود: بعد از دومین همایش کتاب سال بانوان، تحلیل و آسیب شناسی نسبت به موضوعات ارائه شده، افراد شرکت کننده، سطح آثار و گستره موضوع صورت گرفت که نکات جالبی به دست آمد و و به صورت ویژه نامه ارائه خواهد شد و پیش روی همایشهای بعدی خواهد بود.
وی با بیان اینکه ارتقای سطح دانشی شرکت کنندگان در سومین همایش کتاب سال بانوان بسیار فراتر بود، گفت: اکثر شرکت کنندگان این دوره، تحصیلات عالی سطح چهار و دکتری داشتند و کتابها، تألیفات، رسالهها و مقالات ارائه شده از سطح دانشی بالایی برخوردار بودند.
معاون پژوهش جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یادآور شد: در حاشیه برگزاری همایش کتاب سال بانوان با پیشنهاد دبیر علمی، برنامههایی پیشنهاد شده است که یکی از برنامهها، تحلیل و نقد کتابها با موضوع زن و خانواده است. در حاشیه اختتامیه همایش کتاب سال بانوان، جلسات تحلیل و نقد برخی کتابها با حضور نویسندگان آثار برگزار میشود که دو هدف را پیش بینی میکنیم موضوع تحلیل و بررسی میشود و نویسندگان مجالی پیدا میکنند که نظرات خود را مطرح کنند.
حقانی بیان داشت: در همایش کتاب سال بانوان، آثار منتشر شده بانوان در قالب کتاب، مقالات علمی پژوهشی و رساله علمی سطح چهار و دکتری در عرصه علوم اسلامی و انسانی دریافت شده است، در بخش ویژه که موضوع زن و خانواده است، آقایان و خانمها شرکت داشتند.
وی با بیان اینکه حدود ۳۰۰ اثر در گروهها و موضوعات مختلف به دبیرخانه همایش ارسال شده است، گفت: بیشترین آثار دریافتی در موضوع زن و خانواده بوده است.
معاون پژوهش جامعة الزهرا سلاماللهعلیها افزود: آثار دریافتی به ۱۰ گروه علمی از جمله اخلاق و عرفان، منطق، فلسفه و کلام، تاریخ، سیره و تراجم، تفسیر و علوم قرآن، فقه و حقوق، علوم اجتماعی و جامعهشناسی، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم حدیث، ادبیات و هنر و گروه زن و خانواده تقسیم بندی شدند که توسط مدیران هر گروه مورد بررسی قرار گرفتند.
حقانی اضافه کرد: از این تعداد، ۱۰۷ اثر به مرحله ارزیابی تفصیلی راه پیدا کردند و بعد از ارزیابی تفصیلی ۳۵ اثر به مرحله پایانی راه یافتند که در کمیته علمی مورد بررسی قرار میگیرند و آثار برگزیده انتخاب و برگزیدگان در روز اختتامیه تجلیل میشوند.
وی خاطرنشان کرد: همایش ملی کتاب سال بانوان دوسالانه برگزار میشود، در روز اختتامیه همایش فراخوان چهارمین همایش کتاب سال بانوان اعلام میشود.
معاون پژوهش جامعة الزهرا سلاماللهعلیها در پایان عنوان کرد: مراسم اختتامیه همایش کتاب سال بانوان روز دوشنبه ۳۰ آبان ساعت ۹ تا ۱۲ در جامعة الزهرا سلاماللهعلیها برگزار میشود و آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور سخنران ویژه این مراسم خواهد بود.
نظر شما