چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵
دشمن با مدرنیته کردن جامعه، بانوان را از نقش اصلی خود دور کرده‌است

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات گفت: در سال‌های اخیر برای مدرنیته کردن جامعه از زن خانواده شروع کرده‌ و او را به تجمل گرایی تشویق و از نقش همسری و مادری دور کرده‌اند که در نهایت کل خانواده از مادر تأثیر گرفته و احساسات و عواطف در خانواده کمرنگ شده و به امور جانبی سرگرم می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، پیش از ظهر امروز، پیش نشست علمی نقش حجاب فاطمی در تربیت نسل تمدن ساز به همت معاونت پژوهش مدرسه فاطمیه محلات در راستای همایش بین المللی مادران فاطمی که قرار است آذرماه در استان هرمزگان برپا شود، در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمیه محلات، با حضور پرشور طلاب به صورت مجازی و حضوری برگزار گردید.

خانم فاطمه سادات موسوی مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات در این نشست اظهار داشت: طبق آیه ۵۵ سوره نور خداوند متعال وعده داده است کسانی که عمل صالح انجام می‌دهند را جانشین افراد فاسق در زمین قرار دهد و در سوره قصص آنان را وارثان زمین معرفی می‌کند.

وی با بیان اینکه برای این کار مقدماتی وجود دارد، گفت: اولین مقدمه خانواده است، نهادی که پدر و مادر و فرزندان در کنار هم زندگی کرده و در ساخت آینده زندگی هر یک از افراد نقشی دارند، البته نقش در راستای تربیت نیکو، بیشتر توسط مادر خانواده انجام می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات گفت: در سال‌های اخیر برای مدرنیته کردن جامعه از زن خانواده شروع کرده‌ و او را به تجمل گرایی تشویق و از نقش همسری و مادری دور کرده‌اند که در نهایت کل خانواده از مادر تاثیر گرفته و احساسات و عواطف در خانواده کمرنگ شده و به امور جانبی سرگرم می‌شوند.

موسوی، به تشریح راهکارهایی برای افزایش معنویت در خانواده‌ها پرداخت و خاطر نشان کرد: داشتن برنامه و نقشه راه یا همان سبک زندگی اسلامی، داشتن الگوی مناسب همانند پیامبر گرامی اسلام و ائمه اطهار(ع)، محبت به فرزندان، پدر و مادر و همسر، فرمانبرداری محض خداوند و توجه به عفاف و حجاب برتر.

وی به طلاب توصیه کرد که با قول لین با دیگران مخصوصا در مورد حجاب صحبت کنند.

در ادامه خانم سمیه کتابی دبیر علمی این نشست نیز در جمع بندی مطالب، اظهار داشت: خداوند وعده داده که حکومت را به صالحان واگذار نماید.

وی افزود: در تربیت نسل تمدن ساز، مادر نقش بسیار موثری دارد اما باید واکاوی کنیم که در تربیت نسل کنونی چه خلاءهایی بوده که از تربیت اسلامی دورشده‌اند و نقایص کارهایمان را بشناسیم و برای برطرف کردن آن بکوشیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha