به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن زمانی زمانی، عصر امروز در مراسم افتتاحیه مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه های علمیه که در مدرسه معصومیه قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و نام حجت الاسلام و المسلمین شهیدی پور از اساتید فقید قرآنی به بیان ویژگی های این استاد با اخلاق قرآن کریم پرداخت.
وی گفت: ممارست فراوان در طول نیم قرن کار قرآنی، تسلط بر فنون و آداب قرآنی، تسلط علمی بر علوم حوزوی، تواضع فراوان و نهادینه شده، پرکاری و خستگی ناپذیری در کار قرآن، فعالیت بین المللی، شاگرد پروری، تلاش در جهت تدریس فراوان و تالیف و اخلاص از جمله ویژگی های بارز استاد شهیدی پور بودند.
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه گفت: ایران سرشار از استعداد های قرآنی است و هر زمانی در میادین بین المللی شرکت کرده توانسته است رتبه های برتری را کسب کند و ما حوزویان وظیفه داریم وارد میدان شویم و تمام شبانه روز خود را برای کار قرآن بگذاریم.
وی در ادامه به بیان ۱۰ بایسته قرآنی حوزویان پرداخت و گفت: تکمیل و تثبیت حفظ و همچنین حفظ موضوعی آیات قرآن دو بایسته قرآنی حوزویان هستند.
حجت الاسلام و المسلمین زمانی با بیان اینکه شما باید استاد تجوید شوید و آن را تدریس کنید، گفت: نیاز است صوت و لحنی عالی در حد بین المللی داشته باشید؛ تصور نکنید که خداوند به شما استعداد صوت نداده است، بلکه خداوند به تمام شما استعداد صوت عالی داده است ولی احتیاج به شکوفایی دارد.
وی با اشاره به اینکه تلاوت روزانه با تدبر داشته باشد و آیات را با توجه به ترجمه بخوانید، گفت: در طول دوران طلبگی حتما مطالعه یک دور تفسیر کامل داشته باشید و در مرحله بعد تفاسیر متعدد را مطالعه کنید.
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه گفت: تدریس تفاسیر و مفاهیم قرآن به دیگران و استخراج آموزه های حیات بخش برای زندگی مردم بایسته هفتم و هشتم حوزویان هستند.
وی با بیان اینکه قرآنی سازی علوم اسلامی و علوم انسانی نهمین بایسته قرآنی حوزویان است، گفت: علوم اسلامی و انسانی، عقاید، فقه، علم اخلاق، اقتصاد، همسرداری، تربیت فرزند، نظام آموزش و پرورش و ... باید از قرآن گرفته شده باشد که این کار صورت نگرفته است و ما مقصر هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین زمانی در پایان اخلاص را دهمین بایسته قرآنی حوزویان برشمرد و استاد شهیدی پور را الگوی حوزویان در این خصوص عنوان کرد.
نظر شما