جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی مدیر گروه فقه ارتباطات، هنر و رسانه مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)

حوزه/ مدیر گروه فقه ارتباطات، هنر و رسانه مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در نشست معرفی آثار جدید عرضه شده توسط این گروه که در فضای نشست های نمایشگاه کتاب دین برگزار شد در سخنانی به تبیین جدیدترین آثار منتشر شده توسط این گروه پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی مدیر گروه فقه ارتباطات، هنر و رسانه مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در نشست معرفی آثار جدید عرضه شده توسط این گروه که در فضای نشست های نمایشگاه کتاب دین برگزار شد در سخنانی به تبیین جدیدترین آثار منتشر شده توسط این گروه پرداخت.

وی گفت: یکی از بخش های مهم دین حوزه فقه است، و فقه منظومه ای از باید و نبایدهای دینی است که در یک چارچوب و قواعدی همه آنچه مکلف برای زندگی خود به آن نیاز دارد را تبیین می کند.

حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی خاطر نشان ساخت: با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی یکی از ظرفیت های دانشی فقه های مضاف یا تخصصی است که در موضوعات مختلف احکام افعال اختیاری مکلف را در یک حوزه خاص مورد دقت قرار می دهد و از مراکز پیشرو در این عرصه، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) است که گام های بسیار خوبی در این عرصه ها برداشته است.

مدیر گروه فقه ارتباطات، هنر و رسانه مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ابراز داشت: یکی از گروه هایی که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) مشغول به انجام کارهای تخصصی فقه مضاف است گروه فقه ارتباطات، هنر و رسانه است که تولیدات خوبی برای استفاده جامعه و محققان و عموم مردم داشته است.

وی افزود: امروزه دنیا از طریق مدیا و رسانه اهداف خود را دنبال می کند و هنر نیز ظرفیت خوبی برای انتقال فرهنگ و پیام دارد و از طریق پلتفرم های مختلفی که در دست عموم مردم و به ویژه جوانان قرار گرفته است انتقال فرهنگ صورت می گیرد و نباید به سادگی از کنار آن رد شد بلکه باید فقه مربوط به این مسائل به خوبی تبیین شود.

حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی گفت: مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) از دیرباز فعالیت های زیادی در عرصه های فقه تخصصی آغاز کرده است و منشورات زیادی عرضه کرده است که برخی عناوین منتشر شده به این ترتیب است، کتاب" طنز در آیینه فقه" که قواعد و ضوابط طنز را به خوبی تبیین کرده است و ساحت های مختلف آن را مورد دقت فقهی قرار داده است.

وی گفت: کتاب بعدی "مبانی جنگ رسانه ای" در ۴۹۵ صفحه می باشد که تولید و عرضه شده است و حاوی نکات دقیق و قابل تاملی است و مورد استفاده محققین زیادی قرار گرفته است.

مدیر گروه فقه ارتباطات، هنر و رسانه مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) کتاب" واکاوی سینمای دینی و مسائل فقه هنر هفتم" را از دیگر کتب منتشر شده عنوان کرد و گفت: در این کتاب به مسائل مختلف سینما از نگاه فقهی پرداخته شده است که مورد استفاده پژوهشگران و علاقه مندان عرصه هنر سینما می باشد.

وی در پایان گفت: کتاب" فقه تجارت هنر هفتم" از دیگر کتاب های عرضه شده است که امسال جزء ۵کتاب کاندیدای کتاب سال جمهوری اسلامی بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha