حجتالاسلام سید مهدی هاشمی رئیس اداره تبلیغات اسلامی رودان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان با اشاره به اهمیت غدیرخم به عنوان بزرگترین عید مسلمانان، اظهار داشت: در ایام دهه امامت و ولایت قرار داریم و در فضای مجازی و سایر، از غدیر و ولایت زیاد سخن به میان میآید و شعارها بسیار فراوان است.
وی با طرح پرسشی که آیا ما غدیری و پیرو آن هستیم؟ افزود: هزار و چهارصد سال از غدیر میگذرد و من و شما در این عصر چه وظیفهای بر عهده داریم و آیا با عمل و عرفان و معنویت راه غدیر را ادامه دادهایم و از شعاری بودن پرهیز کردهایم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی رودان، با بیان اینکه باید خود را محاسبه کنیم که آیا ماهیت غدیر را درک کردهایم یا خیر، عنوان کرد: غدیر در زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی ما به یک فرهنگ تبدیل شود.
حجتالاسلام هاشمی، ادامه داد: امت ایران اسلامی که وارث ترویج فرهنگ غدیر و فرهنگ شهادت و ایثار است و خود را در طول انقلاب اسلامی از هشت سال دفاع مقدس گرفته تا دفاع از حریم اهل بیت(ع) در سوریه و عراق و افرادی چون سردار دلها حاج قاسم سلیمانی را فدا کردیم، باید بتوانیم اهداف آنها را در جامعه جاری کنیم.
وی اظهار کرد: باید رنگ غدیر به خود بگیریم و نسبت به کلام امیر المومنین(ع) در نهج البلاغه شناخت بیشتر پیدا کنیم، همانگونه که آن مرد مسیحی میگوید دویست بار این کتاب را مطالعه کردم و هر دفعه مطلب جدید آموختم، ما هم باید در آگاهی و عمل به آن کوشا باشیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی رودان، ابراز کرد: باید غدیر را همانند عاشورا در فرهنگ روزمره قرار دهیم و شور غدیری را مثل عاشورا در جامعه برپا میکردیم.
حجتالاسلام موسوی یادآور شد: مدیران در جامعه اسلامی و شیعی باید عهد نامه مالک اشتر را جلوی چشم خود قرار دهند تا در کارهای مدیریتی بر مبنای کلام امیرالمومنین(ع) کارها را مدیریت کنند.
وی با گلایه از مراکز فرهنگی و دستگاههای آموزشی، اظهار کرد: جوانان و نوجوانان ما به اندازه کافی با صاحب غدیر و معارف آن آشنایی ندارد و بیگانه هستند و این خود برای ما قابل تأمل است.
انتهای پیام/