سه‌شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
شیخ عیسی قاسم: دهه محرم زمان توجه به نقش حاکمیت اسلامی است

حوزه/ رهبر نهضت اسلامی بحرین گفت: جهادی که امام حسین (ع) انجام داد و اصلاحی که برای آن قیام کرد راهنمای هر جنبش احیاگرانه عاشورایی است.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی شیعیان بحرین به مناسبت ایام محرم بیانیه‌ای صادر کرد.

ترجمه این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دهه محرم هر سال برای بهترین گریه‌ها و رنگ‌های عزا اختصاص دارد. این گریه‌ها و سوگواری‌ها هدفمند و تبلیغی است و از معرفت و عشق به خدا و رسول اکرم (ص) و دین راستین او و رهبری اسلام اصیل برخاسته و از وظیفه دعوت به محوریت این دین و گرد آمدن زیر پرچم آن نشأت می‌گیرد.

این دهه پابرجاست تا ملت مسلمان جنایت کشته شدن امام حسین (ع) و نخبگان مؤمنی که جان گرامی خود را فدای وجود ایشان کردند از یاد نبرند؛ وجود شریفی که مدافع و پاسدار دین و ملت بود. این دهه پابرجاست تا ما جنایت احمقانه یزید ترسو، غوطه ور در حب دنیا، اسیر ظواهر ناچیز آن، پشتیبان رهبری شیطانی، پیکارگر با رهبری الهی امام حسین (ع) را فراموش نکرده و بر جنایت تربیت خیانت آمیزی که ملت مسلمان را در این فتنه عمیق فرو برده است، ساکت نمانیم.

دهه محرم برای بازگشت احیای امامت الهی در جهت شناختن نقش حکومت اسلامی است که بدون آن اهداف رسالت الهی و فرجام زندگی بشر محقق نمی‌شود.

دهه محرم برای آبیاری درخت اصلاح به معنای جامع آن است که هر جهل و ظلم و طبقه ستمگر را برمی‌اندازد و باطل را سرنگون می‌کند و هر حقیقتی را می‌ستاید و هر عدالتی را زنده می‌کند. مفهوم واژه اصلاح که دارای گستره بلندی است همان چیزی است که امام حسین (علیه السلام) به امر خدا و در راه رضای او برای آن قیام کرده و فداکاری نمود.

جهادی که امام حسین (علیه السلام) انجام داد و اصلاحی که برای آن قیام کرد راهنمای هر جنبش احیاگرانه عاشورایی است و آنچه را که از نظر اهداف تفصیلی جایز است و آنچه را که جایز نیست و آنچه را که صحیح است و آنچه را که جایز نیست روشن می‌کند.

دهه محرم برای توبه هر کوتاهی کننده نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) است. آنانی که از یاری اهل بیت جا مانده و در پیروی عقب افتاده‌اند. آنانی که به آنچه آنها را خشمگین می‌کند، راضی شده و نسبت به آماده شدن برای روز برپایی دولت اهل بیت غفلت کرده‌اند.

این دهه برای تجدید بیعت صادقانه، جدی، دائمی، بدون خیانت با آنهاست؛ بیعتی مبتنی بر ایمانی آگاهانه و استوار که هیچ نقطه ضعفی در آن وجود نداشته باشد.

عیسی احمد قاسم

۲۴ جولای ۲۰۲۳ میلادی

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha