به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سیدمسعود میریان، رئیس مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی و دارالقرآن حرم علی بن موسیالرضا(ع) در همایش خادمیاران کانون قرآن خدمت رضوی استان قم که امروز، سوم شهریورماه در تالار فرهنگ و هنر شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه امام رضا(ع) میفرماید: «کلام الله لا تتجاوزوه لا تَطلُبُوا الهُدی فی غَیرِالقُرآنِ فَتَضِلّوا؛ قرآن کلامالله است از او پیشی نگیرید تجاوزی از قرآن نداشته باشید و هدایت را از غیر قرآن نجویید که گمراه میشوید»، اظهار کرد: مشهدالرضا قطب قرآنی است و در عرصه قرآنی برنامههای خوبی انجام شده است، اما هنوز هم با مطلوب قرآنی فاصله داریم و باید برای تجلی بخشیدن و نهادینه کردن کلام لم یزلی در قلوب مردم و فرهنگ همزیستی و انس با قرآن در بدنه جامعه بهصورت همگانی تلاش کنیم.
وی ادامه داد: مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی از خرداد ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده و برنامههای مختلف قرآنی را در سطوح مختلف، از مهدالرضا(ع) گرفته تا آموزشهای تخصصی و سطوح عالی رشتههای مختلف قرآنی، اجرایی کرده است.
رئیس مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی گفت: طی شش سال فعالیت مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی در عرصه فراگیری و آموزش سطوح مختلف قرآن، این مرکز با اجرای طرحهای مختلفی در صدد بوده به بزرگترین نهاد قرآنی و مرجع قرآنی جهان اسلام تبدیل شود که تاکنون ۲۰۰ هزار نفر از آموزشهای قرآنی این مرکز در شش سال بهرهمند شدهاند.
وی با اشاره به اینکه مهدالرضا در سراسر کشور ۴۷۰ شعبه با پنج هزار مربی قرآنی در حال انجام است و شبابالرضا که در ۲۸ استان در حال اجراست، گفت: دورههای آموزشی مهدالرضا(ع) بزرگترین پروژه آموزشی مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی است؛ این پروژه شامل آموزش روخوانی قرآن کریم به روش قصه و بازی به نونهالان پنج سال تمام در سراسر کشور است.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی گفت: همچنین دورههای آموزشی تربیت مربی در رشتههای مهدالرضا(ع) ویژه بانوان به دو شیوه حضوری و مجازی در سراسر کشور برگزار میشود و کسانی که موفق به گذراندن این دوره و کسب گواهینامه شوند میتوانند با گذراندن دوره کارورزی بهعنوان مربی قرآنی در مهدالرضا(ع) مشغول به کار شوند.
میریان طرح نهضت ملی آموزش قرآن کریم با نام «من قرآن را دوست دارم» را بزرگترین پروژه آموزشی قرآن در کشور برشمرد و افزود: این طرح قرآنی با محوریت آستان قدس رضوی و با مشارکت اعتاب مقدسه و بقاع متبرکه ایران اسلامی در سطح ملی برگزار میشود و یکی از موفقترین طرحهای قرآنی کشور بوده است.
وی اظهار کرد: آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن، زیباخوانی و تصحیح قرائت نماز، تفسیر و تدبر در قرآن، تجوید، صوت و لحن و حفظ موضوعی و ترتیبی، از جمله مراحل آموزشی طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» است که تاکنون سه مرحله ابتدایی طرح بهصورت موفقیتآمیز در سطح کشور اجرا شده است؛ آییننامه مرحله چهارم این طرح در رشته حفظ قرآن نیز با همکاری با استادان معتبر کشور در حال تدوین است که همزمان با هفته وحدت رونمایی و اجرایی خواهد شد.
میریان تأکید کرد: خادمیاران رضوی همانند لشکر سایبری «طرح من قرآن را دوست دارم» ترویج کنند؛ استان قم در این میان از ممتازترین استانها در کانونهای قرآن رضوی است و قم میتواند الگوی سایر استانها در طرحها و برنامههای مرکز قرآنی خدمت رضوی باشد.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی اظهار کرد: خادمیاران کانون قرآن خدمت رضوی استان قم با همکاران ما در مشهد ارتباط بگیرند، چراکه این ارتباط به ترویج بیشتر قرآن کمک میکند؛ انشاءالله از نظر مادی و معنوی به کانون قرآن خدمت رضوی استان قم کمک بیشتری میشود تا با قوت هر چه بیشتر در راه قرآن قدم بردارد.
نظر شما