شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹
دبیرخانه دائمی شعر فلسطین در کشور ایجاد شود/ جای خالی تاریخ فلسطین در کتاب های درسی

حوزه/ شاعر و پژوهشگر حوزوی با بیان اینکه باید دبیرخانه دائمی شعر فلسطین در کشور آماده شود، گفت: فلسطین یک مسئله جاری و ساری است و انسان در تمام سال باید برای آن تلاش کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین جواد محمدزمانی، عصر امروز در سلسله نشست‌های رسالت واژه‌ها با موضوع شعر حوزه و حماسه غزه که در مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه و به همت این مرکز برگزار شد، اظهار کرد: شاعرانی مانند محمود درویش و نزار قبانی برای فلسطین شعرهای بسیاری سرودند و در این موضوع احساس تکلیف کردند.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند، فلسطین مسئله اول جهان اسلام است، مطرح کرد: واکنش ما باید نسبت به فلسطین پررنگ‌تر باشد و شعر ما نیز شدت بیش‌تری در موضوع فلسطین داشته باشد.

شاعر و پژوهشگرحوزوی با بیان اینکه باید دبیرخانه دائمی شعر فلسطین در کشور آماده شود، عنوان کرد: فلسطین یک مسئله جاری و ساری است و انسان در تمام سال باید برای آن تلاش کند.

وی اضافه کرد: باید تاریخ فلسطین را در کتب درسی بیاوریم تا هر فردی حداقلی از تاریخ فلسطین را بداند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدزمانی با اشاره به اینکه این موضوع موجب می‌شود تا شبهات کم‌تری داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اگر این اطلاعات تاریخی وجود داشته باشد حتی شاعران نیز می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

نسبت به غزه دین داریم

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین رستمی مسئول مرکز هنر و رسانه حوزه با اشاره به اینکه این سلسله نشست‌های رسالت واژه‌ها بستر مناسبی را فراهم کرده است، اظهار کرد: نسبت به غزه دین داریم و امیدواریم هر شخصی متناسب با جایگاهی که دارد نسبت به این ادای دین اقدام کند.

وی ادامه داد: هدف اصلی مرکز رسانه خدمت گذاری است و زیرمجموعه‌های این مرکز نیز آمادگی لازم را برای خدمت گذاری به بخش هنرمند حوزوی دارند.

در ادامه این نشست تعدادی از شاعران حوزوی از جمله حجج اسلام محمد زمانی، سید بشیر حسینی میانجی دبیر انجمن ادبی طلاب کشور، سید سلمان علوی دبیر ستاد راهبری شعر و ادب حوزه‌های علمیه به بیان اشعار خود درباره غزه و مظلومیت مردم فلسطین پرداختند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha