حجتالاسلام حسین علیزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، اظهار کرد: نرم افزار کاربردی فرد شناس که از پشتوانه پژوهشی هفده ساله اساتید حوزه علمیه قم برخوردار است زمینه خود شناسی و خود سازی را در چهار گام فراهم نموده است.
وی افزود: شناخت استعدادها، محاسبه و ارزیابی، مطالبه گری از نفس و وا داشتن نفس به مجاهدت و تلاش برای خودسازی، گامهای پیشنهادی نرم افزار فرد شناس هستند.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: نرم افزار کاربردی فرد شناس براساس نتایج به دست آمده از پرسشنامههایی که برگرفته از آیات و روایات اهل بیت علیهم السلام است، برنامههای اصلاحی طراحی شدهای در راستای خودسازی افراد پیشنهاد می دهد.
حجتالاسلام علیزاده ادامه داد: عموم مردم در هر سطحی از علم و ایمان میتوانند از نرم افزار کاربردی فردشناس برای پیشرفت و شکوفائی خود استفاده کنند. مبلغان دینی و کارشناسان مذهبی برای تبلیغ معارف دینی و مشاوره دادن به مراجعین خود می توانند از نرم افزار فردشناس کمک بگیرند.
وی گفت: مراکز مذهبی، علمی، بهداشتی، امنیتی، نظامی و صنعتی که برای جذب، بکارگیری و ادامه فعالیت نیروهای خود؛ نیاز به شناخت مستمر افراد دارند میتوانند از نرم افزار کاربردی فردشناس استفاده نمایند.
حجتالاسلام علیزاده افزود: تشخیص سطح سلامت و وخامت حال افراد، تشخیص روحیههای افراد، تشخیص وضعیت فعالیت افراد، تشخیص سطح رشد و غی، تشخیص میزان شهادت طلبی، امید و مدارا، تشخیص سطح استدراج و انتظار از قسمت های تخصصی نرم افزار فرد شناس میباشد که همراه با پرسشنامهها و تحلیلها در اختیار کاربران این نرم افزار کاربردی قرار گرفته است.
وی در پایان گفت: علاقهمندان جهت دریافت نرمافزار فردشناس، میتوانند به نرمافزار بازار مراجعه نمایند.