سه‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۱
وجود ادله قانونی و شرعی مهم‌ترین سند برای صلاحیت و عدم صلاحیت نامزدهای مجلس است

حوزه/ حجت الاسلام موسوی گفت: در تمام بررسی‌های شورای نگهبان رضایت الهی و ادله شرعی و قانونی ملاک است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه حجت الاسلام عباسعلی مومن امروز در نشست مطالبه‌گری که با موضوع انتخابات در سالن جلسات اداره کل مخابرات آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از عواملی که موجب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات خواهد بود، تبیین نحوه صلاحیت و رد صلاحیت افراد است و در جامعه دشمن با اغراض مختلف شایعاتی را مطرح می‌کند که شورای نگهبان در رد صلاحیت جانب‌داری می‌کند که البته همه این‌ها دروغ است.

وی ادامه داد: یکی از آسیب‌هایی که در ثبت نام انتخابات وجود دارد، وسیع بودن دایره است و این امر موجب می‌شود افراد مختلف که صلاحیت علمی و سیاسی ندارند ثبت نام کنند و در بررسی‌ها وقتی رد صلاحیت می‌شوند، علیه نظام به لجن پراکنی می‌پردازند، لذا لازم است در این مسئله قانون دقیق تدوین شود تا افراد دارای صلاحیت و متخصص ثبت نام کنند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در تدوین قوانین باید به نحوی باشد که پول نتواند در انتخابات تصمیم گیر باشد و البته مجلس به دلیل منفعت خود در این مسئله قطعا چنین قانونی را تصویب نمی‌کند و لذا لازم است نهادهای دیگر در این قضیه وارد شده و قانون لازم را تدوین کنند.

در ادامه این نشست حجت الاسلام ابوالقاسم موسوی مسئول دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات آذربایجان غربی با تسلیت سالروز شهادت امام کاظم(ع)، اظهار کرد: در تمام بررسی‌های شورای نگهبان، رضایت الهی و ادله ملاک است.

وی تصریح کرد: برای این نظام، انقلاب و اسلام، هزاران هزار شهید داده‌ایم و لذا در محضر این شهدا باید پاسخگو باشیم، پس به هر پرونده‌ای که در مورد نامزد انتخاباتی باز می‌شود اولین چیز حاضر و ناظر، دیدن خداست.

مسئول دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات آذربایجان غربی ابراز کرد: امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت چهار محور اساسی در انتخابات است که رهبر انقلاب در فروردین امسال بیان کردند و سه مورد اولی مقدمه‌ای برای مشارکت است و مادامی که این مقدمات فراهم نشود، در بحث مشارکت با مشکل مواجه خواهیم شد و لذا سعی همه مسئولین این است که سه محور اولی را فراهم کنند تا مردم وارد مشارکت جدی شوند.

وی با تأکید بر اینکه نقش جریان‌های مردمی در تبیین و تشویق حضور مردم در انتخابات حائز اهمیت است، عنوان کرد: در موارد زیادی مسائل برای افراد تاثیرگذار مبهم است و لذا هر اندازه ما در بین جوانان، دانشجویان و طلاب حضور پیدا کرده و تبیین کنیم، رغبت برای حضور مردم بیشتر نیز می‌شود، بنابراین نباید از حضور در بین مردم هراس داشته باشیم.

حجت‌الاسلام موسوی یادآور شد: باید مسئولین ارشد استانی و شهری در بین مردم حاضر شده و تبیین کنند و در مواردی هم که کوتاهی شده عذرخواهی کنند و به یاد داشته باشند که توجیه آوردن مشکلی را حل نمی‌کند، به بیان دیگر همه مسئولین باید به مردم پاسخگو باشند و به شبهات پاسخ دهند، البته این مطالبه‌گری‌ها نباید منحصر به انتخابات باشد.

وی بیان کرد: ارگان‌ها و مسئولین مختلف هر اندازه در رفتار و گفتار خود شفاف سازی کنند، حضور مردم در انتخابات نیز بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه هیچ مسئولی حق ندارد به نفع یک نامزد مجلس تبلیغ کند، گفت: هیچ مسئولی حق طرفداری از نامزدی را ندارد و باید بی‌طرف باشند، در غیر این صورت موجب دلسردی مردم خواهند شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha