به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام آقاخانی در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره علامه حلی که امروز در استان زنجان برگزار شد گفت: در دنیای امروز یکی از شاخصه های توسعه و پیشرفت، ارتقاء دانش پژوهش در هر زمینه ای اعم از اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... است؛ به همین خاطر پژوهشگران هر جامعه به عنوان منابع انرژی حرکت و پیشرفت آن جامعه محسوب می شوند.
دبیر جشنواره افزود: بر همین اساس به جهت اینکه بحث های پژوهشی بین طلاب خواهر و برادر در حوزه های علمیه کشور پر رنگ و هدفمند شود، دبیرخانه جشنواره علامه حلی در سال ۱۳۸۶ توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه قم تأسیس شد و آثار پژوهشی طلاب و روحانیون سراسر کشور به این دبیرخانه ارسال می شد.
حجت الاسلام آقاخانی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۵ حجم مقالات و آثار ارسالی استان زنجان به دبیرخانه جشنواره علامه حلی در قم، افزایش چشمگیری داشت به همین خاطر بنا شد تا این جشنواره در خود استان زنجان برگزار شود و مجوز لازم برای آن اخذ شد.
دبیر جشنواره علامه حلی زنجان اضافه کرد: هم اکنون نیز آثار استانی از جهت کمی و کیفی رشد فوق العاده ای داشته است و امسال ۴۹ اثر در سامانه ثبت گردیده که از این تعداد ۳۰ اثر برای حوزه علمیه برادران و ۱۹ اثر برای حوزه علمیه خواهران می باشد و امید است که با عنایت خدای متعال و فراهم شدن زمینه های پژوهشی در استان، شاهد افتخار آفرینی طلاب و روحانیون زنجانی در عرصه پژوهش باشیم.
در ادامه حجت الاسلام استاد مهرانفر سخنران اصلی برنامه مهم ترین نوع آموزش پژوهش را، آموزش به همراه کار عملی دانست و ضمن اشاره به اینکه نوشتن روی کاغذ اولین و مهم ترین قدم برای شروع کارهای پژوهشی است، عموم طلاب خواهر و برادر را سفارش به تحقیقات و کار های پژوهشی کرد و حضور استاد مجرب در مسائل پژوهشی را لازم و ضروری دانست.
در پایان مراسم نیز از حجت الاسلام حسین قنبری معاون پژوهش مدرسه علمیه سید، به عنوان معاون پژوهش برتر استان و از اساتید و طلاب برادر و خواهر فعال در عرصه پژوهش تجلیل به عمل آمد.