حجتالاسلام ماشاالله صدیقی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان اظهار داشت: این مهم واقعیتی که تمامی ادیان الهی در مقابل آن سر تعظیم فرود آورده و به عنوان مرکز ثقل کرامت انسانی به آن معتقد هستند و ای همان پیام سکاندار نهضت عاشورا حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام است که فرمودند: "اِن لَم یَکن دِین وَ لا تَخافُون المَعاد فَکونُوا اَحراراََ فی دُنیاکُم".
وی، پیادهروی اربعین را نمادی از گرایش قلوب پیروان ادیان بر گرد قبله دلها حسین بن علی علیهالسلام دانست و گفت: این قبله قوام کعبه و حقیقت عبودیت به قوام آن است.
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان تصریح کرد: امروز آنچه در این پیادهروی عظیم و انسجام جهانی باید مورد توجه قرار گیرد، نشر و تبیین فرهنگ تشیع در جهان معاصر است.
وی تکریم انسان و حفظ کرامت زنان در فرهنگ عاشورا را زیباترین جلوه بین الادیانی اربعین حسینی بیان کرد و افزود: پیادهروی اربعین میتواند جامعه جهانی را متوجه این مهم کند که مسئلهای که در روز عاشورا مظهر مقاومت فِئه قَلیلِه در مقابل فِئه کَثیره متذکر شد و فرمود: اَناالذی اُقاتِلکم وَ تقاتلوننی وَ النِّساء لَیس عَلیهنَّ مِن حَرج" امام حسین علیهالسلام به عنوان جامع مکارم اخلاقی مرکز محوریت این تفکر جهانی برای جامعه بشری از هر قوم و ملتی است.
نظر شما