جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۰
نقش پول در اقتصاد

حوزه/ همان‌گونه که خون بدون اینکه مصرف شود، از مسیر رگ‌ها، تمام اعضا و بافت‌ها را به عدالت تغذیه می‌کند و به حرکت و زایش می‌کشاند؛ پول هم در جامعه بدون اینکه مصرف شود، باید به عدالت از مسیر طرح‌ها و برنامه‌ها به اعضای جامعه برسد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله حائری شیرازی در یکی از سخنزانی های خود نقش پول در اقتصاد اینگونه بیان می کند:

پول در جامعه، مثل خون در بدن است. همان‌طور که خون، اکسیژن و قند را در اختیار سلول‌ها قرار می‌دهد و فعل و انفعالات را جوش می‌دهد، پول هم در جامعه، امکانات زندگی را در اختیار آحاد جامعه قرار می‌دهد. ‌و همان‌گونه که اگر خون بیمار شود، بدن از پای درمی‌آید، پول هم اگر مریض شود، بدترین بیماری‌های صعب‌العلاج اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی پدیدار می‌گردد.

همان‌گونه که خون بدون اینکه مصرف شود، از مسیر رگ‌ها، تمام اعضا و بافت‌ها را به عدالت تغذیه می‌کند و به حرکت و زایش می‌کشاند؛ پول هم در جامعه بدون اینکه مصرف شود، باید به عدالت از مسیر طرح‌ها و برنامه‌ها به اعضای جامعه رسیده، آنها را به تولید و خدمات‌رسانی کشاند.

نقش پول در اقتصاد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • حسن IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۹
    نرخ بهره در بلاد کفر چند درصد است در حالی که در ایران اسلامی ترمز بریده است
    • هر دو IR ۲۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
      هم بهره اينجوريه هم دلار. هر دو نياز به افسار دارند. رهايي هر دو يعني پرس مردم.
    • حسن IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
      در قران از ربا به مفهوم خوردن اتش یاد شده
  • سلام IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۹
    میکروارگانیسم ها سال ها قبل در ناحبه خاورمیانه مواد الی را تخمیر کرده و نفت تولید کردند.امروزه ما نفت را به چین و ماچین فروخته و موارد اولیه و یا دیگر لوازم را وارد می کنیم .دیگر نواوری و ابداع و خلاقبت رخت بسته و باید قدردان میکروارگانیسم باشیم که ما را از کار و کوشش و زحمت رهانیده اند
  • باقر IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۹
    مزد کار و زحمت با پول پرداخت می شود، نه اینکه پول، خود کالایی باشد، بلکه مدرکی است برای خرید کالا، بنابراین پول هر کشوری، در ازای انجام کار به مردمش پرداخت می شود؛ اگر پول یک کشور مانند کالا در بین مردم کشورها معامله شود، باید اجرت المثل آن پرداخت شود؛ هیچ دولتی نباید اجازه دهد پولی که در ازای یک روز کارگری در کشور مشابه دیگر پرداخت می شود در کشورش برابر مزد کار چندین کارگر محاسبه و از مردمش گرفته شود که در این صورت دزدی آشکاری کرده است.