جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
1

حوزه/ معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تاکنون در طرح ملی چهل هزار حافظ، حدود ۱۷ هزار نفر ثبت نام کرده اند و این روند ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، شبیر فیروزیان طی سخنانی در نشست خبری به مناسبت اجرای همین طرح، ابراز داشت: این طرح به نیابت از ۴۰ هزار شهید در سفر سیدالشهدای خدمت آیت الله سیدابراهیم رئیسی به استان یزد با چهار هزار حافظ شروع شد و سایر نهادها برای اجرای این طرح کمک کردند که قرار شد در مراحل بعدی در سطح سراسری برگزار شود.

وی افزود: تاکنون ۵۳۶ مؤسسه در این طرح ثبت نام کردند و حدود ۱۷ هزار نفر متقاضی حضور در این طرح شدند که بر اساس آمار به دست آمده تا روز گذشته حدود ۱۱ هزار نفر توانستند مرحله اول این طرح را پشت سر بگذارند.

فیروزیان همچنین گفت: اتصال میان قرآن آموزان و شهدا از طریق دیدار با خانواده شهیدان و حضور بر سر مزار آنان باعث می‌شود تا نوجوانان و جوانان، علاوه بر حفظ قرآن با شهیدان نیز آشنا شوند. چون هر یک از افراد با انتخاب یک شهید، حفظ قرآن را آغاز می‌کند.

وی یادآور شد: ما در این سه ماه شاهد استقبال مؤسسات قرآنی بودیم و استان‌های برتر شامل مازندران، اصفهان، خراسان رضوی، قزوین، لرستان، قم و همدان است

معاون قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: شهیدان، گره‌های ناگشودنی را باز می‌کنند و حضرت آیت الله جوادی آملی فرمود هر زمینی که خون شهید بر آن ریخته می‌شود، پاک است. لذا خون کودکان غزه و لبنان و خون رزمندگان مقاومت، این سرزمین‌ها را نجات خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه در این طرح مسأله حفظ قرآن نقطه وصلی که خون شهید و حافظ قرآن را بهم وصل می‌کند برکاتی را شامل می‌شود، گفت: در این طرح سایر طرح‌های دیگر حفظ قرآن آسیب شناسی شده و با حمایت از طرح‌های خلاقانه حفظ قرآن این موضوع را اجرایی کردیم. در همین راستا از همه می‌خواهیم که مشارکت کنند تا بتوانیم در راستای هرچه بهتر برپا کردن از کمک دیگر دستگاه‌ها بهره ببریم.

فیروزیان با اعلام دستگاه‌های مشارکت کننده در این طرح بیان داشت: بنیاد شهید، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، سازمان تبلیغات اسلامی همکاری خوبی با ما داشتند و امیدواریم سایر دستگاه‌ها هم به این طرح بپیوندند. این طرح مردم بنیاد و نهاد و مؤسسه محور است. مردم محوری و توانمند شدن مؤسسات از رویکردهای اصلی معاونت قرآن خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به تدوین قانونی در مجلس شورای اسلامی در حوزه حفظ گفت: تدوین قانونی برای ترویج حوزه حفظ در دستور کار معاونت قرآن قرار دارد که اگر این امر رقم بخورد می‌تواند باعث تحولاتی را در این زمینه شاهد باشیم. با این قانون ظرفیت‌های دولتی و غیر دولتی پای کار حفظ خواهند آمد که بسیار حائز اهمیت است. با این قانون تسهیلات و فرآیندهای حفظ قرآن به صورت قانون در بیاید می‌تواند فعالیت خوبی را رقم بزند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha