پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ |۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Oct 31, 2024
2

حوزه / مخبر دزفولی بر ضرورت تلاش در جهت تقویت پیوند علوم انسانی با سایر علوم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، دکتر محمدرضا مخبر دزفولی در شورای سیاست گذاری جشنواره بین المللی فارابی که با حضور وزیر علوم برگزار شد، با اشاره به اهمیت جشنواره فارابی در ارتقای علوم انسانی، اظهار داشت: آن چه مهم است این که باید به نوآوری در پژوهش‌ها و کتاب‌هایی که نظرات نو و اندیشه‌های جدید مطرح می‌کنند بیشتر توجه کنیم و نوآوری امتیاز خاصی در داوری آثار داشته باشد.

وی افزود: جشنواره فارابی ویژه علوم انسانی است ولی بهتر است به پژوهش‌های سایر علوم مانند علوم پایه و فنی و مهندسی که با نگاه علوم انسانی به مسایل نگاه کرده‌اند نیز توجه کنیم و پیوند علوم انسانی با سایر علوم حفظ شود.

پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم نیز در این جلسه گفت: جشنواره علوم انسانی فارابی جایگاه مناسبی در میان جشنواره‌های آموزش عالی کشور دارد و هم‌سطح جشنواره‌های رازی و خوارزمی است و برگزیدگان آن به بنیاد علمی نخبگان معرفی می‌شوند.

در ادامه این نشست، سعید غیاثی ندوشن رئیس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی بیان کرد: با هدف تقویت جشنواره فارابی، نشست‌های تخصصی آسیب‌شناسی این جشنواره شروع شده و بعد از اختتامیه نیز ادامه خواهد داشت تا از نتایج این نشست‌ها و تجارب دوره‌های گذشته در برگزاری جشنواره سال آتی استفاده نماییم.

مهدی عباس زاده دبیر علمی جشنواره فارابی نیز در این نشست با اشاره به دریافت ۲۲۰۰ اثر شامل کتاب، مقاله، پایان نامه و رساله دکتری توسط دبیرخانه جشنواره، ابراز کرد: ۱۹۲۵ اثر شرایط ورود به مرحله داوری را داشتند و پس از داوری آثار، ۱۳۳ اثر وارد داوری جامع و همه جانبه شدند و در نهایت ۱۷ اثر برتر شامل آثار برگزیده و شایسته تقدیر برای روز اختتامیه انتخاب شدند.

وی تصریح کرد: علاوه بر آثار منتخب، در آیین اختتامیه از انجمن علمی و نشریه برتر حوزوی و دانشگاهی، ترجمه برتر، نظریه‌پرداز برتر و چندین شخصیت پیشگام و پیشتاز علوم انسانی و دو شخصیت فعال بین المللی در حوزه زبان فارسی و ایران شناسی تجلیل می‌شود.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha