جواد مزدآبادی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، بیان کرد: برای بیان آنچه که در یک سال اخیر در سرزمینهای اشغالی در حال رخ دادن است زبان تصویر بهترین ابزاری است که میتوان به واسطه آن گوشهای از دردها و آلام مردم مظلوم فلسطین را به گوش جهانیان رساند، البته در این حوزه تلویزیون توانسته با برنامههای خبری خود پوشش نسبتا مناسبی به موضوع دهد اما در عرصه فیلمسازی، آنچنان که باید موفق نبودهایم.
وی افزود: کارکرد گزارشهای خبری در اندازههای خود قابل توجه است اما قابل کتمان نیست، قدرتی که آثار نمایشی دارد بیش از برنامههای خبری یا گزارشی است زیرا درام در کارهای نمایشی بر تأثیرگذاری اثر میافزاید برای مثال فیلم سینمایی «بازمانده» ساخته «سیفالله داد» بیش از دو دهه پیش تولید شد اما هنوز برای مخاطب جذاب و تأثیرگذار است.
این سینماگر ادامه داد: در سالهای اخیر معدود آثاری نظیر «به وقت شام» تولید شدهاند که در آنها یا به موضوع مقاومت پرداخته شده یا اینکه ظلم رژیم صهیونیستی مورد توجه قرار گرفته است، اما به واسطه چند فیلم نمیتوان توقع داشت جریانسازی لازم فراهم آید بلکه باید سالیانه حداقل چند اثر در این رابطه تولید شود تا در یک پروسه زمانی اتفاقات مدنظر رقم خورد.
مزدآبادی تاکید کرد: باید توجه داشت فیلم یا سریالی که در این رابطه تولید میشود میبایست کیفیت فنی خوبی داشته باشد، زیرا سطحینگری و شعارزدگی پاشنه آشیل این دست تولیدات است، همچنین فیلمسازی که در این حوزه کار میکند میبایست به لحاظ ایمانی به موضوع باور داشته باشد تا بتواند پیام مقاومت را به گوش و دل مخاطبان بنشاند اما اگر فیلمساز این حوزه بدون باور کاری را تولید کند صرفاً یک اثر سفارشی تولید کرده که هیچگونه بازخوردی ندارد.
وی در انتهای سخنانش تصریح کرد: وقتی از کارکرد برنامههای نمایشی حرف میزنم منظورم نادیده گرفتن دیگر ژانرها نیست، زیرا در حوزه مستند نیز میتوان کارهای خوبی تولید کرد به ویژه که واقعگرایی نهفته در تولیدات مستند بر جذابیت و تأثیرگذاری آن میافزاید؛ همچنین در حوزه انیمیشن نیز میبایست عملکرد لازم را داشت به ویژه در زمینه کودک، تولیدات پویانمایی انتظار میرود تأثیرگذاری بلند مدت به همراه داشته باشد. در خاتمه سخنانم تاکید میکنم رسیدن به تمام خواستههای ذکر شده در پس حمایتهای دولتی حاصل میشود.
انتهای پیام
نظر شما