وی پس از اتمام دوره راهنمایی، به فراگیری علوم دینی و حوزوی پرداخت و در حالی که سطح ۴ را میگذراند، با دختری از سادات ازدواج کرد.
حجتالاسلام ترنجیمفرد با آغاز تهاجم گسترده رژیم بعث عراق به میهن اسلامی ایران، از سوی مرکز اعزام روحانیون، بارها در جبهههای حق علیه باطل حضور یافت به گونهای که در ۱۲عملیات رزمندگان اسلام علیه ارتش بعث عراق، شرکت کرد.
خواهر حاج رضا از قول برادرش گفته است 'پس از شهادت مهدی از اینکه هستم، از شهدا و خانواده، احساس شرمندگی میکنم'، حاج آقا محسن قرائتی به حاج رضا گفت رفتن تو برای خانوادهات با دو شهید خیلی سخت است اما حاج رضا احساس تکلیف میکرد و میگفت میدانم که شهادت تقدیر من است، برای اینکه ایمانش تکمیل شود، با دختری از سادات ازدواج کرد و به زیارت خانه خدا و حج تمتع مشرف شد.
حجتالاسلام حاج رضا ترنجیمفرد، مردم دوست، دارای اخلاق نیکو و پسندیده بود و همه را دوست داشت.
آخرین حضور این روحانی مجاهد اسفند سال ۱۳۶۳ در عملیات بدر بود که به صورت داوطلب و خارج از رده سازمانی شرکت کرده بود، سرانجام در بیست و ششم اسفند ۱۳۶۳ در جزیره مجنون عراق در حالی که نزدیک به ۲۶ بهار از عمرش گذشته بود، به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر مطهر شهید مدتها در منطقه ماند و با گذشت ۱۷ سال پس از تفحص و انتقال به کاشان در گلزار شهدای دارالسلام به خاک سپرده شد.
علاوه بر شهادت حاج رضا ترنجیمفرد، دو برادر دیگر شهید به نامهای حسین و مهدی نیز به فیض شهادت نائل آمدند.
روحانی شهید ترنِجیمفرد در وصیت نامهاش نوشته است: من همیشه آرمانم این بود که به مکتب و اسلام خدمت کنم امیدوارم که مرگ من باعث خدمتی باشد. پیام خون شهیدان اسلام فقاهتی است این پیام زلال را به گوش مردم ملتهای مستضعف برسانید و سخن شهیدان در یک کلمه خلاصه میشود و آن اجرای قرآن و مکتب است.
شهرستان کاشان یک هزار و ۸۲۶ شهید والامقام تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده که ۵۷ نفر از آنها طلبه و روحانی بودهاند
نظر شما