چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 4, 2024
کک

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین بنایی گفت: مرحوم آیت الله مومن به دلیل ورود دقیق وهمه جانبه نسبت به توسعه و رفع مشکلات جاری قم و به لحاظ اعتماد گسترده‌ی رهبر معظم انقلاب به ایشان، نقش فوق‌العاده مهمی در پیشبرد اهداف توسعه استان و تسهیل اجرای برنامه‌های عمرانی داشت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در دویست و سی و چهارمین نشست اتاق فکر توسعه استان قم گفت: اتاق فکر با بررسی اولویت‌های کلان استان، طرح‌هایی همچون پروژه‌های مسکن، توسعه شبکه حمل‌ونقل، پروژه مترو و احداث فرودگاه بین‌المللی قم را در دستور کار قرار داده است. در این جلسه علاوه بر تاکید بر نیازهای زیرساختی استان، ضرورت حمایت‌های مالی و همکاری‌های بین‌دستگاهی برای اجرای این طرح‌ها مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به تاریخچه اتاق فکر، ادامه داد: اتاق فکر توسعه استان قم در سال ۱۳۸۹ و پس از سفر ده روزۀ مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به استان قم با حضور جمعی از مدیران، کارشناسان و متخصصین وعلاقه‌مندان و دلسوزان توسعه وعمران استان تأسیس شد. هدف اصلی این جمع، پیگیری مصوبات سفر مقام معظم رهبری و طرح‌های اجرایی و توسعه‌ای مصوب این سفر بود.

رئیس اتاق فکر توسعه استان قم افزود: در ابتدا، جلسات متمرکز بر پیگیری‌های مصوبات وتامین منابع و بودجه‌ریزی‌های عمرانی و اجتماعی بود که به مرور زمان به تشکیل اتاق فکر توسعه استان قم یا «کانون هم اندیشی تعالی و توسعه استان قم» منجر شد و بعدهم به عنوان یک سازمان مردم نهاد به ثبت رسید.

وی ادامه داد: این جلسات در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی وفرهنگی و عمرانی دستاوردهای قابل توجهی داشته و با هم‌اندیشی وهم‌افزایی دوستان بحمدالله توانستیم گام‌های مؤثری را در راستای توسعه استان برداریم.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی سپس گفت: در آن زمان، طرح‌ها و پروژه‌های استان ابتدا در اتاق فکر بررسی و کارشناسی می‌شد و سپس با ارائه به مرحوم حضرت آیت‌الله مؤمن (ره) و تأیید ایشان، طی نامه‌ای به مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، درخواست اجرایی شدن طرح‌ها را مطرح می‌کردند و با دستور و صلاحدید رهبری معظم، اقدامات لازم برای اجرای طرح‌ها انجام می‌شد.

وی افزود: مرحوم آیت الله مومن به دلیل ورود دقیق وهمه جانبه نسبت به توسعه و رفع مشکلات جاری قم و به لحاظ اعتماد گسترده‌ی رهبر معظم انقلاب اسلامی به ایشان، نقش فوق‌العاده مهمی در پیشبرد اهداف توسعه استان قم و تسهیل اجرای برنامه‌های عمرانی داشتند. تلاش‌های ایشان و برخی دیگر از مسئولان محترم باعث پیشرفت پروژه‌ها در استان شد، هر چند برخی از دستگاه‌های اجرایی مقاومت‌هایی در پذیرش پیشنهادات و طرح‌ها از خود نشان می‌دادند.

بنایی افزود: در حال حاضر با بررسی های صورت گرفته به این جمع‌بندی رسیده ایم که «پرژه‌های مسکن و طرح‌های توسعه شبکه حمل و نقل و نیز مترو و احداث فرودگاه بین‌المللی قم» به عنوان اولویت‌های توسعه استان قم همچنان در اولویت پیگیری واجرا قرار دارند و راه کارهای تامین منابع مالی و جلب پشتیبانی دولت برای اجرایی شدن پروژه‌های مذکور مورد تأکید قرار گرفت. اعضای اتاق فکر تأکید داشتند که پیشبرد این پروژه‌ها مستلزم حمایت بیشتر مسئولان عالی‌ رتبه کشور و تخصیص بودجه لازم است.

وی بیان داشت: در جلسات اتاق فکر همچنین بر لزوم نظم و برنامه‌ریزی دقیق برای پیگیری پروژه‌ها تأکید شد و مقرر گردید که جلسات به طور منظم و با تمرکز بیشتر برگزار شود و مستندات و گزارش‌های مربوطه جهت اطلاع عموم مردم شریف قم از طریق رسانه‌ها ومطبوعات به موقع انتشار یابد.

رئیس دانشگاه طلوع مهر در پایان افزود: در حال حاضر درصد قابل توجهی از پایان نامه‌های دانشگاه طلوع مهر به موضوعات مرتبط با توسعه استان قم اختصاص داده شده تا با ارائه‌ی نتایج علمی و عملی، دیدگاه‌ها و راهکارهای جدیدی در اختیار اتاق فکر ومسئولان قرار گیرد تا ان شاءالله استان قم با همت وهمدلی همگان در مسیر توسعه و تعالی قرار گرفته و ما هر روز شاهد پیشرفت طرح های توسعه ای و عمرانی وفرهنگی استان کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه (س) باشیم.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha