شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ |۲۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 23, 2024
رضا رمضانی

حوزه/ امروزه در غرب معنویت‌های جعلی و بدلی را ترویج می کنند و حدود چهار هزار معنویت جعلی در غرب وجود دارد که در رأس آن دین نیست و مسئولیت‌گریز و مسئولیت‌ستیز است. اسلام با این‌ها مخالف است. در اسلام معنویت وجود دارد اما معنویت مسئولیت‌پذیر است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، جمعی از ائمه جمعه کشور گرجستان با حضور در ساختمان مجمع جهانی اهل بیت(ع) قم با حجت الاسلام والمسلمین رضا رمضانی دبیرکل مجمع دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی در این دیدار اظهار داشت: در چند ماه اخیر شاهد حوادث تلخ و ناگواری در جهان اسلام و جبهه مقاومت بودیم.

وی درباره ویژگی‌های شهید سید حسن نصرالله گفت: شهید نصرالله نصاب جدیدی از مقاومت را ترسیم کرد و مصداق کامل جهاد فی سبیل الله بود. اینکه یک پیرو اهل بیت(ع) چنین بدرخشد و بتواند جبهه مقاومت را گسترش دهد، باعث فخر جهان اسلام است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) ادامه داد: شهادت شخصیت‌هایی مثل سید هاشم صفی‌الدین، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و فرماندهان مقاومت از جمله مصائب چند هفته اخیر است اما ما چون در تاریخ از مصائب کربلا آگاه هستیم، این مصیبت‌ها در برابر آن کوچک است.

وی تأکید کرد: مکتب شهداء زنده است شهدا به خاطر ایمان و عمل صالح، محبوب بودند و محبوب هستند و اثر شهادت سید حسن نصرالله در توسعه کمّی و کیفی جبهه مقاومت بیشتر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: امروزه فرصت طلایی برای تبلیغ فرهنگ اهل بیت(ع) در دنیا به وجود آمده است در حالی که در گذشته چنین فرصتی را نداشتیم. لذا باید از این فرصت برای معرفی درست مکتب اهل بیت(ع) و اسلام استفاده کرده و رهبران و بزرگان خود را به دنیا معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه اگر مکتب اهل‌بیت(ع) را به درستی بشناسیم و به درستی بشناسانیم، افراد زیادی به مکتب ما گرایش پیدا می‌کنند، ادامه داد: مکتب اهل بیت(ع) عقلی و فطری است و تمام آنچه که اهل‌بیت(ع) فرمودند، منطبق بر عقل و فطرت است. از این رو اگر بتوانیم فطرت جامعه جهانی را شکوفا کنیم، گرایش به تفکر اهل بیت(ع) ایجاد خواهد شد. نمونه آن بحث مقاومت است. ما به دنبال کشورگشایی، ظلم کردن به دیگران و پادشاهی نبوده‌ایم بلکه از دیدگاه اسلام نباید ظلم کرد و نباید مظلوم واقع شد. همچنین اسلام به دنبال دو اصل کرامت و عدالت است. با کرامت باید خود را تربیت کنیم و عدالت اسلامی را باید به دنیا معرفی کنیم چون جهان تشنه عدالت است. بسیاری دنبال عدالت هستند اما مصداق آن را اشتباه معرفی می‌کنند. همچنین تعریف آنان از کرامت متفاوت است. ما می‌گوییم انسان موجودی ارزشمند در دنیا و آخرت است لذا باید آخرت خود را در سه بخش فکر، اخلاق و عمل بسازد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در بیان توصیه‌هایی به ائمه جمعه گرجستان گفت: علما باید مسلح به سلاح علم شوند و در زمینه‌های مختلف مطالعه داشته باشند. شهید مطهری که به دانشگاه رفت، صرفاً علوم حوزوی خوانده بود لذا یک دوره کتاب‌های دانشگاهی را خواند. همچنین شهید بهشتی به یکی از دوستان خود گفته بود که روزانه سه ساعت برای مطالعه وقت بگذارید. مقام معظم رهبری در گذشته در دیدار با وزرا فرمود که ما باید با مطالعه خودمان را به چشمه متصل کنیم و بروز باشیم.

وی با بیان اینکه در کنار دوره حضوری، دوره مجازی هم برگزار شود افزود: طلاب و روحانیون باید در هر سن و سالی همیشه به دنبال درس و تحصیل باشند و ما به آموزش نیازمندیم.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی خطاب به علمای گرجستان گفت: به دانشگاه‌ها بروید و با دانشجویان و اساتید ارتباط برقرار کنید. البته لازمه این کار رشد علمی است.

وی اضافه کرد: برای ائمه جمعه گرجستان دوره‌هایی برگزار شود تا با مشترکات مسیحیت ارتدوکس و شیعه آشنا شوند. چون ارتدوکس برخلاف کاتولیک به شریعت نزدیک است. همچنین دوره‌هایی برای آشنایی با وهابیت، فِرَق شناسی، مسیحیت شناسی، شبهه‌شناسی و پاسخ به شبهات برگزار شود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) طرح بحث وحدت را از ضروریات عنوان کرد و افزود: وحدت امت اسلامی از مباحثی است که رهبر معظم انقلاب بسیار بر آن تأکید می‌کنند و لازم است برای علمای گرجستان درباره این موضوع دوره‌ای برگزار شود.

وی با بیان اینکه علما باید به شبهات پاسخ دهند، اظهار داشت: امروزه در غرب معنویت‌های جعلی و بدلی را ترویج می کنند و حدود چهار هزار معنویت جعلی در غرب وجود دارد که در رأس آن دین نیست و مسئولیت‌گریز و مسئولیت‌ستیز است. اسلام با این‌ها مخالف است. در اسلام معنویت وجود دارد اما معنویت مسئولیت‌پذیر است.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی، جذب جوانان را مهم ارزیابی کرد و گفت: باید برای جذب جوانان و نوع ارتباط با آنان دوره‌هایی برگزار شود. همچنین علما با سبک زندگی اسلامی آشنا شوند. حضرت آقا در بند هفتم بیانیه گام دوم بر سبک اسلامی تأکید کردند چون سبک زندگی اسلامی، نرم‌افزار تمدن اسلامی است.

وی با اشاره به ضرورت استحکام خانواده گفت: امروزه غربی‌ خانواده‌ را متلاشی می‌کند . لذا علما و روحانیون باید برای جوانان و بانوان برنامه داشته باشند و با شناسایی افراد فعال و توانمند، می‌توان برای این دو قشر اتحادیه تأسیس کرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha