چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ |۲۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 27, 2024
تصاویر/ آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان

حوزه/ در بیانیه هیات داوران‌ چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان آمده است: آثار رسیده در این هماورد علمی پژوهشی نشان از ظرفیت و استعداد نسل جدید دارد که افزایش توش و توان این بخش از فرزندان مکتب اسلام ناب، به هَمّ و همت مدیران آموزشی و پژوهشی وابسته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان که امروز ۶ آذر در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا (س) برگزار شد.

در بیانیه هیات داوران‌ چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان آمده است:

دبیرخانه‌ همایش ملی کتاب سال بانوان در حالی چهارمین دوره‌ی خود را به پایان می‌رساند که شاهد افزایش مشارکت استادان و پژوهشگران صاحب اثر است.

هیأت داوران این همایش ملی با حضور ۸ تن از زبده‌ترین اساتید و بیش از 60 تن از اساتید متخصص رشته‌های مختلف به مدت ۱۲ ماه و در سه مرحله، آثار رسیده را به ارزیابی و داوری نشسته‌اند.

تلاش داوران بخش‌های مختلف بر این بوده است که در ارزیابی‌ها به امانت و انصاف پایبند بوده و به دور از نام و نشان صاحبان اثر، رسیده‌های ممتاز انتخاب شوند.

از مزیت‌های این دوره، تنوع حضور حوزویان، دانشگاهیان، مراکز مختلف علمی و پژوهشی است و جای بسی خرسندی است از نهادها و نویسندگان برتری که اول بار پا در این همایش نهادند و میدان رقابت را گرمی و شور بخشیدند.

هر چند در خوشحالی افزایش رسیده‌ها تا مرز سه برابر آثار دوره‌های پیشین، از آثاری نیز در کیفیت‌بخشی واژه‌ها، مسأله‌شناسی‌، قوام نگارشی و پژوهشی و یافته‌های علمی انتظار بیشتری می‌رفت؛ این اختلال البته به چگونگی فعالیت و آینده‎نگری حوزه و دانشگاه و محافل تربیت پژوهشگر و مؤلف اشاره دارد، که قدر ساحت «اندیشه‌ورزی» بیش از این است.

و آنچه پیش روی همایش‌های بعدی است که برای آینده‌ای پویا و سامان‌یافته درخور تجربه و تأمل بوده، مواردی است که اشاره می‌شود:

۱. آثار رسیده در این هماورد علمی پژوهشی نشان از ظرفیت و استعداد نسل جدید دارد که افزایش توش و توان این بخش از فرزندان مکتب اسلام ناب، به هَمّ و همت مدیران آموزشی و پژوهشی وابسته است.

۲. حضور مراکز علمی پژوهشی، انتشارات وزین و شخصیت‌های حقیقی و حقوقی و بانوان فرهیخته این همایش ملی را ممتاز کرده است که تعامل و مشارکت مدیران و دبیران کارآمد آن مجموعه‌های وزین به ایجاد شبکه بزرگ بانوان مؤلف و محتوای فاخر دینی و انقلابی می‌انجامد.

در پایان اعلام می‌داریم، این هماورد علمی با رویکرد زن‌محور در گفتمان انقلاب اسلامی هماره سرآغاز و سرفصلی دیگر دارد، آیین اختتامیه نیز پایان یک همایش نیست، بلکه چهارمین سال تولد فرزندان قلم حوزه‌ی دین است و آغازی باصلابت بر پنجمین همایش ملی کتاب سال بانوان.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha