به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران استان مرکزی نشست صمیمی کادر مدارس علمیه استان با رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مرکزی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی عماد رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه و هیئت همراه امروز صبح در دیدار با مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی و کادر مدارس علمیه استان اظهار داشت:مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه در راستای ایفای یک مأموریت و برای تحقق یک راهبرد کلان در عرصه علم و فناوری جمهوری اسلامی و در راستای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب شکل گرفت.
وی افزود: نخبه کسی است که در یکی از عرصههای علمی، فناوری، صنعت، کارآفرینی و ... دارای تاثیرگذاری در سطح ملی باشد و جامعه را در یکی از این عرصهها به سمت جلو حرکت دهد.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی عماد خاطر نشان ساخت: هدف اصلی این مرکز در سه قلمرو مهم و محوری، شناسایی استعدادهای برتر و نخبگان حوزههای علمیه، زمینهسازی برای رشد و ارتقا و ارائه خدمات برای نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه، زمینهسازی بهرهگیری از ظرفیت نخبگان حوزههای علمیه در مسیر پاسخگویی به نیازهای نظام جمهوری اسلامی و کمک به توسعهیافتگی و رشد افزونتر جامعه دینی و اسلامی خلاصه میشود.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی به لحاظ شناسایی استعداد برتر خواهر از استان های موفق است تصریح کرد :علت افزایش سطوح علمی (سطح ۳،۲ و ۴)در حوزه علمیه خواهران استان مرکزی، زنجیره ارزش در تربیت نیروی انسانی میباشد که این امر باعث شده که ۳۷ استعداد برتر خواهر شناسایی شود که از نظر سرانه این استان از استانهای برجسته کشور است .
رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه اضافه کرد : باید با دانش آموزان دبیرستانها ارتباط نزدیک و صمیمانه برقرار کرد و چهرههای فاضل حوزوی را به آن ها نشان داد.
وی گفت : شناساندن چهرههای موجه علمی و اخلاقی حوزوی که در استان وجود دارد به دانش آموزان سمپادی امری ضروری است که در این صورت وقتی دانش آموز سمپادی ببیند که در مدارس علمیه میتواند رشد داشته باشد و جایگاهی پیدا کند نه تنها حساسیتهای منفی بر او تاثیر نمیگذارد بلکه کانونی برای تشویق دیگر دانش آموزان میشود.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی عماد ابراز داشت :باید تمام افرادی که در عرصه تحصیل، تدریس، تبلیغ و پژوهش که واجد شرایط اولیه هستند را پیدا کرده و در گام بعدی از آن ها حمایت مستمر داشت، و به موازات این حمایت ماموریت دیگر، توانمندی استعدادهای برتر و رشد دادن آنها به سمت نخبگی است که متوقف نشود.