به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، ویژه برنامه عزاداری ایام شهادت حضرت ام ابیها(س)، قرائت دعای کمیل و گرامیداشت چهره ماندگار جهان اسلام، آیت الله سید مرتضی نجومی(ره)، در مسجد نواب شهر کرمانشاه، برگزار می شود.
این مراسم فردا پنج شنبه ۸ آذر ساعت ۲۰ در شهر کرمانشاه، خیابان شهدای اشک تلخ، مسجد نواب، با نفس حجت الاسلام والمسلمین میرزا محمدی برگزار می شود.
گفتنی است، برنامه قرائت دعای پرفیض کمیل با حمایت معنوی آیت الله نجومی(ره) از سال ۱۳۷۰ با حضور عاشقان مکتب حیاتبخش اهل بیت(علیهم السلام)، خصوصا رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس و جوانان انقلاب شهر کرمانشاه و همت هیئت انصار ابوالفضل(ع) شروع و تا چند سال بعد از رحلت آن عالم ربانی ادامه داشت.
زندگینامه: آیتالله سید مرتضی نجومی(رضوان الله تعالی علیه)
سید مرتضی نجومی در سال ۱۳۰۷ در کرمانشاه متولد شد و تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در این شهر به پایان رساند.
آیت الله سید مرتضی نجومی علوم حوزوی را نزد پدر، استادان گرانقدری چون: آقامیرزا ابراهیم پور معتمد، حاج سید محمود معصومی لاری و حاج شیخ حسن حاج آخوند و مدتی نیز در کربلا و نجف به اتمام رساند و به درجه اجتهاد رسید.
وی پس از بازگشت در کنار تدریس علوم دینی و تربیت شاگردان و مبلغان علوم اسلامی، به فعالیتهای مذهبی، اجتماعی و سیاسی پرداخت.
آن عالم ربانی در مبارزات ضد رژیم ستمشاهی هدایت اصلی جریان انقلاب اسلامی در کرمانشاه را بر عهده داشت.
هنچنین در مناسبتهای گوناگون علیه رژیم اعلامیههای مشترک با دیگر عالمان و بزرگان شهر کرمانشاه صادر میکرد و به افشاگری جنایتهای رژیم پهلوی و آگاه سازی مردم نسبت به وضعیت سیاسی و اجتماعی جامعه میپرداخت.
جلسات درسی وی از پر بارترین جلسات علوم دینی در مدارس علمیه شهر کرمانشاه بود و ثمره اش تربیت شاگردان و مبلغان بسیاری است که برخی از آنان از استادان، نویسندگان و مبلغان کشورند.
از آثار چهره ماندگار جهان اسلام، میتوان به مجموعه عکسی از آثار خطی ایشان، « چند رساله بعد معنوی هنر خط، التصویر و التمثیل، الغناء، النجاسه الخمر، تفسیر سوره مومن و رسالهای » ، در تعظیم شعائر اسلامی اشاره کرد.
آیت الله سید مرتضی نجومی(رض) که از استادان بزرگ هنرخوشنویسی و عضو فرهنگستان هنرجمهوری اسلامی است، در سال ۱۳۸۱ بعنوان چهره ماندگار کشور در عرصه هنر خوشنویسی معرفی شد.
وی از عالمان برجسته معاصر، مفسر قرآن کریم و اندیشمندی فرزانه بود که در هنر خوشنویسی نیز سرآمد هنرمندان جهان اسلام و در خط زیبای ثلث بی نظیرترین هنرمند معاصر به شمار میآمد.
آیت الله سید مرتضی نجومی(ره)، از چهره های ماندگار ایران اسلامی در ۲۵ آبان سال ۸۸ و در ۸۱ سالگی دارفانی را وداع گفت و در باغ فردوس کرمانشاه به خاک سپرده شد.
تابلوی اهدایی مرحوم آیتالله نجومی(ره) که بر اتاق رهبر معظم انقلاب(ادام الله ظله الشریف)، نصب شده است.
نظر شما