به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار با اعضای شورای توسعه قرآنی استان با اشاره به عدم در نظر گرفتن بودجه اختصاصی برای توسعه فعالیتهای قرآنی دستگاهها، اظهار داشت: یکی از مسائلی که در حوزه توسعه قرآنی با آن مواجه هستیم نبود ردیف بودجه اختصاصی برای فعالیت های قرآنی است.
وی افزود: متاسفانه در اقدامات مذهبی بودجه خاص قرار داده نمیشود، بلکه کمک همه بخشها را خواسته و به دلیل این که ردیف قرآنی در بودجه دستگاهها وجود ندارد نتیجه آن میشود که هیچ یک از دستگاهها به طور جدی به کار قرآنی نمیپردازند.
امام جمعه اصفهان با بیان این که هر امری متولی خاص خود را میخواهد گفت: باید بودجه قرآنی به متولی آن اختصاص یابد و باید برای پیشرفت قرآن ردیف اختصاصی قرار داده شود.
وی اضافه کرد: مهمترین کار، سیاست گذاری و تدبیر است و مدیریت ما نیز در این امر ضعیف بوده و اگر دستورالعمل مشخص وجود نداشته نباشد که این کار مسئولیت چه دستگاهی است، این مسئله هر سال تکرار میشود.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، با تاکید بر لزوم آموزش مقدمات قرآن با کیفیت مطلوب به قرآن آموزان، تصریح کرد: قرائت و خواندن قرآن همراه با آموزش موضوعی و کاربردی آن بسیار موثر است و به ویژه آموزش آیات کاربردی قرآن کریم با توجه به شرایط روز اهمیت دارد.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به لزوم آشنایی مردم به ویژه نسل جوان و نوجوان با آیات روز و کاربردی، عنوان کرد: خداوند میفرماید با سران کفر بجنگید زیرا آنها عهد و پیمان ندارند و به طور صریح میفرماید پیمان دشمن را قبول نکنید و چگونه توقع عهد از آنها دارید، در حال که خداوند خالق آنها است میداند که دشمنانتان این گونه هستند.
وی خاطرنشان کرد: در وهله اول آنچه که مهم است آموزش مسائل مربوط به نماز و اخلاق در قرآن کریم است و آشنایی با آیات تابلو و کاربردی هم چون آیاتی که خداوند بر مسئله انفاق تاکید کرده و فرموده :" هَا أَنْتُمْ هَٰؤُلَاءِ تُدْعَوْنَ لِتُنْفِقُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَمِنْکُمْ مَنْ یَبْخَلُ ۖ وَمَنْ یَبْخَلْ فَإِنَّمَا یَبْخَلُ عَنْ نَفْسِهِ ".
وی ادامه داد: این که امام(ره) فرمودند قرآن باید در خانهها برود، به معنای این است که آیات تابلوی قرآن باید وارد زندگی مردم شود و لذا جمعی باید این کار را انجام دهد.
در ابتدای این دیدار نیز مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی گزارشی از وضعیت شورای توسعه قرآنی استان اصفهان و عملکرد این شورا ارائه کرد و گفت: مهمترین مسئله این است که امروز در مدارس، دانشگاهها و مساجد پرداختن به مباحث قرآنی ضرورت دارد.
وی عنوان کرد: یکی از اختلالهایی که در این مسیر شاهد هستیم، مسائل مالی است و این مسئله در شورای عالی توسعه استانها مشخص نیست و لذا باید به عنوان یکی از مسائل اصلی درباره آن تدبیر شود.
وی با بیان اینکه شورای هماهنگی قرآنی استان فرهنگ سازی قرآنی و نظارت و پیگیری را در امور قرآنی استان به عهده دارد، خاطرنشان کرد: این شورا پیش از این سه کارگروه داشته و اکنون نیز دو کارگروه جدید به آن اضافه شده است.
وی ابراز کرد: امسال یک هزار و ۳۹۳ نفر شرکت کننده در بخش حفظ تخصصی در استان داشتهایم که جزء چند استان برتر در این زمینه هستیم و حفاظ در این بخش، مدرک تخصصی دریافت میکنند.
وی تصریح کرد: در زمینه حفظ عمومی، استان اصفهان اول بوده و این استان ظرفیت تبدیل شدن به قلب حفظ قرآن کشور را دارد.
وی از اجرای موفق طرح "زندگی با آیهها" در سال گذشته خبر داد و گفت: حدود ۲۰ میلیون نفر با ارسال پیامک در این طرح شرکت کردند و این طرح بیش از ۱۰ میلیون مخاطب مستقیم داشته و برای هر گروه از مخاطبان نیز کتابی طراحی شده است.
وی اظهار کرد: دبیرخانه نهضت حفظ جزء ۳۰ در اصفهان راه اندازی شده و در تمام مدارس به صورت برنامهای در حال انجام است.
انتهای پیام
نظر شما