نرجس شکرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با بیان این که از نشانه های سعادت جامعه اسلامی عمل به آموزه های ناب ثقلین است، اظهار داشت: عمل به فرامین و رهنمودهای خدای متعال در قرآن کریم و تأسی جستن به سیره و کلام نورانی اهل بیت(ع) لازمه عاقبت بخیری ما در دنیا و آخرت است.
وی با بیان این که بر اساس روایات، صدیقه طاهره(س) کوثر اولی است، گفت: ایشان اگرچه در این دنیا عمر کوتاهی داشتند، ولی آثار و برکات زیادی در زندگی ایشان وجود دارد، از جمله فرزندان حضرت که از حیث کمیت و کیفیت منشأ تحولات بسیاری در عالم بوده اند.
این پژوهشگر حوزوی همچنین افزود: امیرالمومنین علی(ع) فرمایش جالب و عجیبی در شأن حضرت زهرا(س) پس از شهادت ایشان دارند و می فرمایند:" فاطمه(س) حتی برای یک بار هم مرا ناراحت نکرد و من هم ایشان را برای یک بار هم ناراحت نکردم. "
وی گفت: در ابعاد و عرصه های گوناگون، سیره و سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره(س) بهترین الگو برای افراد جامعه ما بخصوص زنان است از جمله در مباحث مرتبط با زندگی زناشویی و چقدر خوب و لازم است که مؤلفه های مربوط به این بحث از سیره و سبک زندگانی حضرت به خوبی استخراج شده و به مردم معرفی گردد.
شکرزاده همچنین با اشاره به بیانی از حضرت حجت بن الحسن(عج) مبنی بر این که "الگو و اسوه من، فاطمه زهرا(س) است"، خاطرنشان کرد: موقعی که حضرت حجت بن الحسن(عج) این سخن را بر زبان می آورند، آنچه مسلم است آن است که ما نمی توانیم به معنای واقعی دستورات حضرت زهرا(س) را در زندگی مان پیاده کنیم اما دست کم می توانیم در مسیر ایشان حرکت کرده و در این راستا ثابت قدم بمانیم.
انتهای پیام