به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در دیدار مدیر و معاونین حوزه علمیه خواهران استان خوزستان با اشاره به روایتی از امام علی(ع) "مَن مَلَکَ شَهوَتَهُ کانَ تَقِیّا"؛ هر که بر شهوت خود مسلّط باشد، با تقواست، افزود: شهوت اقسامی دارد که هر دو نوع آن باید در اختیار انسان باشد و مالک آن انسان باشد و چنین کاریی قطعا مصداق انسان با تقوا است.
امام جمعه اهواز با بیان اینکه انسان با تقوا کسی است که از محارم الهی اجتناب می کند، ادامه داد: رسالت طلاب و حوزه های علمیه نیز فراهم سازی چنین بستری است؛ رسالتی که برعهده پیامبراکرم(ص) و اهل بیت(ع) نیز بوده انسان سازی است. آیه به آیه قرآن کریم، آیه و آیینه انسان سازی است.
وی با اشاره به اینکه هیچ آیه ای مأموریت و رسالت آن به غیر از ساختن انسان ها نیست، گفت: حوزه های علمیه خواهران و برادران مهم ترین مأموریت آنها نیز انسان سازی است. این مأموریت مهم اول متوجه خود انسان است و کسی که می خواهد معلم دیگران شود ابتدا باید معلم نفس خود باشد و بعد دیگران را دعوت کند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با بیان اینکه مأموریت حوزه های علمیه بسیار سنگین است، عنوان کرد: نگاه مردم به رفتارهای طلاب است. وقتی ظاهر و باطن انسان یکسان شد مصداق آن تقوا می شود و از ویژگی های منافق تفاوت بین ظاهر و باطن است. در حوزه ها باید برای اینها برنامه ریزی شود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با قدردانی از تلاش های مدیر و معاونین حوزه علمیه خواهران استان، افزود: کارهای بسیار سنگینی بر عهده شما است. اگر ارتباط حوزه علمیه با مدارس و مساجد افزایش پیدا کند، شاهد انسان سازی بیشتر خواهیم بود و انتظار فعال تر شدن این ارتباط به ویژه در مدارس دخترانه را دارم.
امام جمعه اهواز با اشاره به تنوع در مدل و شیوه های کار تربیتی، ادامه داد: چهار جلد راه رشد آیت الله حائری شیرازی برای کسب مهارت کار تربیتی بسیار مفید است. دو بال پرواز شامل علم و تهذیب نفس است که هر دو بخش باید در حوزه علمیه مورد توجه قرار گیرند.
انتهای پیام/
نظر شما