شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
همایش ملی «ملزومات، سازو کارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان» برگزار می شود

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین طاهر بیان کرد: برای اولین بار در استان خوزستان، مدیریت حوزه علمیه خواهران با توجه به اهمیت مسأله زن و حجاب و عفاف، همایش ملی ملزومات، سازو کارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان با مجوز isc را در دی ماه امسال برگزار خواهد کرد. همایش دیگری که اختتامیه آن در شهرستان آبادان برگزار خواهد شد، همایش ملی نویسندگی نوین است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، مدیر و معاونین مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خوزستان با حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن زاده عضو مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین طاهر مدیر حوزه علمیه خواهران استان، ضمن تسلیت ایام فاطمیه به ارائه گزارشی از فعالیت های مدیریت و مدارس علمیه خواهران استان پرداخت و عنوان کرد: مأموریت های مدیریت حوزه علمیه خواهران استان به دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم می شود که در بخش سخت افزاری یکی از اقدامات، تأمین و تجهیز امکانات مدارس علمیه خواهران استان از قبیل رایانه ثابت، رایانه همراه، کولر و دوربین مدار بسته بوده است.

وی با اشاره به وضعیت ساختمان مدارس علمیه خواهران، افزود: یکی از شهرهایی که مدارس علمیه خواهران آن از نبود ساختمان مناسب رنج می برد، شهر اهواز بود که بحمدلله اولین ساختمان طی ماه های آینده در منطقه فاز دو پادادشهر به بهره برداری خواهد رسید. علاوه بر این در شهرهای شوشتر و شوش در حال احداث ساختمان هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین طاهر بیان کرد: برای اولین بار در استان، مدیریت حوزه علمیه خواهران با توجه به اهمیت مسأله زن و حجاب و عفاف، همایش ملی ملزومات، سازو کارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان با مجوز isc را در دی ماه امسال برگزار خواهد کرد. همایش دیگری که اختتامیه آن در شهرستان آبادان برگزار خواهد شد، همایش ملی نویسندگی نوین است.

در ادامه این دیدار، آقای جعفری نژاد مسئول تأسیس و توسعه مدیریت حوزه علمیه خواهران خوزستان گفت: در حال حاضر استان خوزستان دارای ۳۰ مدرسه علمیه خواهران است و در همه شهرهای دارای جمعیت بالا شهرهایی که نسبت به شهرهای مجاور مرکزیت دارند، دارای مدرسه علمیه خواهران هستیم.

وی ضمن اشاره به اینکه شهرستان اهواز دارای ۶ مدرسه علمیه خواهران است، افزود: طی سالهای گذشته، به صورت تقریبی هر سال یک مدرسه علمیه بانوان در استان تأسیس شده است که در اهواز ۳ مدرسه علمیه و در شهرهای گتوند، صفی آباد، دزفول، باغملک، اندیکا و هفتکل مدارس علمیه خواهران راه اندازی شده است و بانوان طلبه مشغول تحصیل و تبلیغ در این شهرها هستند و همچنین اجرای رشته های مدرسی ادبیات عرب، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی و تفسیر و علوم قرآنی به ترتیب به مدارس سطح سه اهواز، آبادان و ملاثانی افزوده شده است.

در بخشی دیگر از این دیدار، خانم مطوس معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان در این دیدار ابراز داشت: حوزه های علمیه خواهران در امر پژوهش در دو عرصه پژوهش های تحصیلی و پژوهش های فرا الزامی فعالیت صورت می گیرد که در سطح دو تا کنون حدود سه هزار طلبه موفق به ارائه مقاله پایانی و کسب مدرک سطح دو شده اند.

خانم مطوس بیان کرد: در عرصه پژوهش های فرا الزامی نیز برنامه هایی از قبیل مسابقات رشد، کارگاه های مقاله نویسی، تبدیل پایان نامه ها به کتاب و جشنواره علامه حلی اجرا می شود که حدود ۷۰۰ اثر از خواهران طلبه به جشنواره علامه حلّی سال ۱۴۰۳ ارسال شده است.

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان عنوان کرد: استان خوزستان در خصوص آموزش بانوان طلبه ای که در زمینه تولید و انتشار محتوای دینی در فضای مجازی فعالیت می کنند حائز رتبه اول کشوری است و اکنون این افراد در استانهای دیگر در حال تدریس این موضوعات هستند.

خانم جعفری معاون فرهنگی تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران نیز با اشاره به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی بانوان طلبه استان عنوان کرد: در حمایت از جبهه مقاومت، علاوه بر مبالغ نقدی، حدود ۷۰۰ گرم طلا و ۷۰ عدد پتو توسط طلاب، کادر و اساتید حوزه علمیه خواهران استان اهداء شده است. اهداء یک باب منزل شخصی توسط یکی از خواهران طلبه استان به ارزش تقریبی ۷ میلیارد ریال، یکی دیگر از موارد پشتیبانی از جبهه مقاومت است.

وی افزود: در ایام اربعین سال ۱۴۰۳ حدود ۷۲۰ نفر از خواهران طلبه و مبلّغه ی استان خوزستان در داخل کشور و همچنین کشور عراق به فعالیتهای تبلیغی از قبیل برپایی موکب، پاسخگویی به مسائل شرعی و اعتقادی، برپایی نماز جماعت و اقامه مراسم دعا، مشاوره ی مذهبی، تهیه و توزیع غذا، سخنرانی و نوحه خوانی و پخش بروشورهای مذهبی پرداختند.

در ادامه این دیدار خانم اشرفی معاون آموزش حوزه علمیه خواهران خوزستان با اشاره به تعداد خواهران طلبه ی استان گفت: در سطوح دو، سه و چهار بالغ بر ۲۶۰۰ طلبه ی خواهر در حال تحصیل هستند و از بین ۶۴۰ نفر متقاضی ورود به مدارس علمیه خواهران، ۳۸۵ نفر پس از آزمون و مصاحبه موفق به تحصیل در حوزه علمیه خواهران در سال ۱۴۰۳ شدند.

خانم اشرفی افزود: ۶ مدرسه علمیه واقع در شهرهای اهواز، آبادان، دزفول، بندرامام، شوشتر و ملاثانی علاوه بر مقطع سطح دو، رشته یا رشته هایی از سطح سه را هم ارائه می کنند که البته مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) اهواز در دو رشته فقه خانواده و تفسیر تطبیقی در مقطع سطح چهار اقدام به پذیرش طلبه می کند.

آقای فایضی مسئول فناوری اطلاعات مدیریت حوزه علمیه خواهران خوزستان هم در این دیدار با تأکید بر اهمیت فعالیت در حوزه فناوری و فضای مجازی عنوان کرد: در راستای دستورات مقام معظم رهبری (حفظه الله) در خصوص فعالیت مؤثر در فضای مجازی، با هدف آموزش عمومی و تخصصی طلاب، اساتید و کادر مدارس علمیه خواهران استان اقدام به تشکیل شبکه بانوان متخصص حوزوی کرده ایم.

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در این دیدار ضمن تشکر از فعالیت های حوزه علمیه خواهران استان، گفت: حوزه علمیه خواهران به عنوان مرجع در موضوع اعزام مبلّغه، باید ارتباط منسجمی با سازمان تبلیغات اسلامی و همچنین دفتر تبلیغات حوزه علمیه داشته باشد تا در موضوع منبر و خطابه از خواهران توانمند و مورد تأیید استفاده شود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: حضور طلاب و روحانیون در مدارس آموزش و پرورش می بایست با آموزش قبلی باشد تا نیروهای توانمند وارد آموزش و پرورش شوند. دانشگاههای استان به حضور خواهران دانش آموخته حوزوی و دارای توانایی علمی و تدریس احساس نیاز می کنند که ان شاالله با برنامه ریزی مناسبی به این نیاز پاسخ داده شود.

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده بیان داشت: در تسهیل امر انتخاب موضوع و تدوین پایان نامه حوزه علمیه خواهران باید فکری شود تا طلاب بتوانند با آسودگی خاطر کار تدوین مقاله، تحقیقات پایانی و پایان نامه خود را انجام دهند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha