به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، علیمحمد یوسفیان سرپرست فرمانداری شهرستان آران و بیدگل در نخستین روز کاری خود به مناسبت روز جهانی معلولین به اتفاق جمعی از مسئولان به منظور شرکت در آیین تقدیر از دانشآموزان و مربیان آموزشگاه امید این شهرستان، در جمع دانشآموزان با نیازهای ویژه این شهرستان حضور یافت.
مکاری نژاد مسئول آموزشگاه کودکان استثنایی امبد آران و بیدگل در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها با بیان اینکه خیلی از خانواده های دانش آموزان در سالجاری برای پایه ریزی جشن روز جهانی معلولین پای کار آمدند، برلزوم توجه و حمایت مسئولان از دانش آموزان معلول تاکید کرد و گفت : بر اساس وصیت شهید احمد معینی آرانی که فرمود فقط بندگان صالح خدا در راه خدا به شهادت می رسند و تذکر می دهم معلولین و مجروحین را به عنوان شهدای زنده و نور چشمان امت حزب الله را عزیز و گرامی داشته شوند ،لذا توجه به این قشر جامعه ضروری است.
مسئول آموزشگاه کودکان استثنایی امید آران و بیدگل حمایت خیرین و مسئولان در توانمندسازی دانش آموزان معلول را ضروری دانست و گفت: از مسئولان و خیرین انتظار داریم به منظور جدانمودن دانش آموزان دختر و پسر از همدیگر نسبت به ساخت مکان مناسب این آموزشگاه را یاری نمایند.
مکاری نژاد برلزوم آگاه سازی و اطلاع رسانی مردم نسبت به مشکلات جامعه معلولین تاکید کرد و با بیان اینکه از ترحم از معلول باید دوری کرد گفت : نگاه به معلول نباید ترحم و دلسوزی باشد بلکه نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان به امیدآفرینی، کارآفرینی و خود اتکایی معلولین می باشد.
مسئول آموزشگاه کودکان استثنایی امبد آران و بیدگل به ایجاد ۷ کارگاه مهارت آموزی در این آموزشگاه اشاره کرد و گفت: کارگاه های گلخانه ،کشت حلزون،مجسمه سازی و پیکرتراشی ، پارچه بافی ، آشپزی و خیاطی از جمله کارگاه هایی هستند که دانش آموزان معلول پسر و دختر این آموزشگاه علاوه برتوانمندشدن و خودباروری ، مهارت های لازم را برای جذب در بازارکار فرا می گیرند.
مکاری نژاد با بیان اینکه تکیه بر ناتوانی معلولان ، نه تنها کمکی به این افراد نمی کند بلکه بر مشکلاتشان نیز می افزاید.گفت: افراد معلول، غالبا مشکلاتی دارند که مانع انجام برخی از فعالیتهای آنها می شود یا احتمالا آنها بعضی کارها را به شکل دیگری انجام میدهند, اما بیشتر معلولان نیز می توانند پس از آموزش لازم، بسیاری از فعالیتهای عادی زندگی را با اندک تفاوت با آهسته تر از دیگران انجام دهند .
مسئول آموزشگاه کودکان استثنایی امید آران و بیدگل برلزوم اختصاص مکان مناسب برای مهارت آموزی و اشتغالزایی دانش آموزان معلول آموزشگاه تاکیدکرد و گفت: آنچه که یک معلول نیاز دارد پذیرفتن و باور کردن توانایی های اوست نه غصه خوردن برای ناتوانی وی، ارتباطات اجتماعی با معلول باید همراه با احترام باشد و از ترحم به ایشان باید دوری کرد.
وی افزود : بسیاری از افراد جامعه، مدارس استثنایی را تنها محلی برای نگهداری کودکان توانیاب می دانند در حالی که تفاوت دانش آموزان استثنایی با عادی در این است که دانش آموزان عادی خود مهارت و توانایی درس و فعالیت را کسب می کنند، در حالی که دانش آموزان استثنایی نیاز بیشتری به آموزش برای افزایش مهارت ها و توانایی های خود دارند.
اجرای سرود گروه دستان گویا، دکلمهخوانی، برش کیک به مناسبت روز جهانی معلولان و تقدیر از دانشآموزان و مربیان آموزشگاه امید از جمله برنامههای این مراسم بود.
شایان ذکر است ۱۲۰ دانش آموز دختر و پسر در سه مقطه پیش دبستانی، دبستان و متوسطه اول در آموزشگاه امید به عنوان تنها آموزشگاه استثنایی شهرستان آران و بیدگل تحصیل می کنند.
انتهای پیام./
نظر شما