جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
صانیت از جمهوری اسلامی و ولایت فقیه دو اصل اساسی در زندگی شهید سلیمانی بود

حوزه/ حجت‌الاسلام قاسم‌خانی گفت: صیانت از جمهوری اسلامی و ولایت فقیه دو اصل اساسی در زندگی سردار سلیمانی بود و به همه نیز این را توصیه می‌کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت‌الاسلام حجت‌ قاسم‌خانی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان خوی که در مصلای این شهر برگزار شد، با اشاره به شخصیت سردار سلیمانی اظهار داشت: سردار سلیمانی به آیات قرآن در زندگی خود عمل کرده بود و از دشمن نمی‌ترسید و هر کجا لازم بود وارد می‌شد و از خطرها واهمه نداشت، اما دشمن از او سخت می‌ترسید و او را ترور کرد که به خیال خام خودش جبهه مقاومت را خاموش کند، اما نمی‌دانست مکتب تعطیل نمی‌شود.

وی ادامه داد: حاج قاسم روی اصولی متمرکز بود، یکی از اصول حاج قاسم «جمهوری اسلامی» بود و می‌گفت؛ امروز این جهان مادی هیچ کشوری در جهان اسلام وجود ندارد، الا اینکه زیر سیطره‌ صلیبی‌ها باشد جز جمهوری اسلامی ایران و از دوره‌ سقوط عثمانی تاکنون، سیطره‌ صلیبی‌ها بر جهان اسلام یکپارچه بوده است، امام هنرش فقط این نبود که یک حکومت را بر مبنای اسلام و احکام اسلام بنا کرد، هنر امام این بود که یک کشور را آن هم وابسته‌ترین کشور را از زیر یوغ صلیبیت خارج کرد و ایستاد و آن را موفق کرد.

امام جمعه خوی افزود: اصل دوم حاج قاسم ولایت فقیه بود و تأکید داشت، این ولی فقیه که اصلح ترین، احکم‌ترین و در بین همه‌ علما و بزرگان ما برجسته ترین است، مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای است، این یک ارزش و سرمایه بزرگ است.

وی ابراز کرد: ما اگر ولایت فقیه نداشتیم در همان روزهای اول انقلاب، در همه این بحرانها کارمان تمام بود، پاکستان را نگاه کنید، این کشور دارای بمب هسته‌ای را چطور تحقیرش کردند، مچاله اش کردند، درهم فرو شکستند.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی عنوان کرد: شهید سلیمانی در وصیت‌نامه‌اش نوشت، سخنی کوتاه از یک سرباز چهل ساله در میدان، به علمای عظیم‌الشأن و مراجع گران‌قدر که موجب روشنایی جامعه و سبب زدودن تاریکی هستند خصوصا مراجع عظام تقلید، سربازتان از یک برج دیده‌بانی دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزش‌های آن که شما در حوزه‌ها استخوان خُرد کرده‌اید و زحمت کشیده‌اید، از بین می‌رود، این دوره‌ها با همه دوره‌ها متفاوت است، این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقی‌نمی‌ماند، راه صحیح، حمایت بدون هرگونه ملاحظه از انقلاب، جمهوری اسلامی و ولی فقیه است.

وی ادامه داد: سردار سلیمانی در ادامه وصیت‌شان گفته است، برای نجات اسلام، خیمه‌ ولایت را رها نکنید خیمه، خیمه‌ رسول الله است، اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی آتش‌زدن و ویران کردن این خیمه است، دور آن بچرخید والله، والله، والله، این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام، مدینه، حرم رسول‌الله و نجف، کربلا، کاظمین سامرا و مشهد باقی نمی‌ماند. قرآن آسیب می‌بیند.

امام جمعه خوی تصریح کرد: ویژگی دیگر حاج قاسم اهل معنویت بودن بود، در سخت‌ترین شرایط نماز شب و نافله‌اش ترک نمی‌شد، این رمز نترسیدن حاج قاسم است، کسی که در هیچ شرایطی احساس ترس و تنهایی نمی‌کند، رمزش ارتباط با خداست، خیلی متفاوت است یکی بخواهد با رقص و آواز خودش را آرام کند، اما یکی با آفریدگار عالم حرف می‌زند با او ارتباط برقرار می‌کند و به او تکیه می‌کند.

وی در ادامه به ۱۷ دی ۱۳۱۴ روز کشف حجاب رضاخانی اشاره کرد و گفت: رضا شاه وقتی از سفر ترکیه و دیدار با آتا ترک برگشت دستور به کشف حجاب داد و اگر تاریخمان و سنگ‌های هخامنشی که آثار تاریخی است را نگاه کنیم، خانم‌های ما در ۲۵۰۰ سال پیش نیز چادری بودند، این ها فکر می کنند چادر را اسلام آورده است، رهبر معظم انقلاب فرمودند، چادر نشان ملی ماست قبل از اسلام هم چادر بوده است.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی اظهار کرد: پیامدهای شوم توطئه کشف حجاب چیز نامکشوف و پنهانی نبود و از همان ابتدا مشخص بود که با اجرای این توطئه ابتذالی گسترده جامعه را فرا خواهد گرفت و هم‌چنان که اساسا حکمت الهی حجاب برای بانوان برای سلامت اخلاقی و فرهنگی جوامع بشری است، پس از اجرای قانون ننگین کشف حجاب، دیری نپایید که آثار خانمان‌سوز آن مثل فروپاشی نظام خانواده و کاهش عفت عمومی آشکار شد.

وی در ادامه به سالروز شهادت امام هادی (ع) اشاره کرد و یادآور شد: سوم رجب، مصادف با شهادت امام هادی(ع) است، بزرگترین میراث حضرت برای بشریت، زیارت جامعه کبیره است و یکی از رویدادهای مهم عصر امامت ایشان، معاصرت با یکی از بنیان‌گذاران نحله‌های اعتقادی و مذاهب فقهی در جهان اسلام است، نحله‌ای که سلفی‌گری و تعبد کامل به صحابه سلف برایش ارزشمند و بهره‌گیری از عقل، در فهم آیات و روایات نکوهیده بود.

امام جمعه خوی تأکید کرد: آنقدر در استناد به احادیث ضعیف مبالغه می‌کرد که برخی اساسا او را از مجتهدان ندانسته‌اند و با به قدرت رسیدن متوکل، آن قدر قدرت یافت که بی‌مشورت او کاری را به انجام نمی‌داد، از پیامدهای تفکر وی، که از نظر پیدایش و پیروان، در رتبه چهارم است، ارائه سطحی و متحجرانه دین در عرصه جامعه، تکفیر، خشونت، تفرقه‌افکنی، رواج ظاهرگرایی، گسترش خرافه و گرایش شدید به سعد و نحوس‌های توهمی بود، از این رو است که می‌بینیم یکی از سوگیری‌های اجتماعی و فرهنگی امام هادی(ع) در راستای صیانت از اسلام ناب، تقابل با این رویکردهای انحرافی و التقاطی بود.

انتهای خبر. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha