به گزارش خبرگزاری حوزه، در این دوره که به مدت پنج روز برگزار شد، آموزش روش های مختلف قرائت و دستگاه های مختلف قرآنی توسط استاد کاظمی و آشنایی با مدیریت فعالیت های قرآنی توسط استاد حسین اسدی به صورت برخط تدریس شد.
افتتاحیه این دوره با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین نواب، نماینده مقام معظم رهبری در امور حج و زیارت بود که در سخنانی به موضوع قرآن کریم از نگاه نهج البلاغه پرداخت.
نماینده ولی فقیه با اشاره به این که قرآن کتاب زندگی است، ادامه داد: انسان باید دستور العمل زندگی را از قرآن بگیرد. پیامبر اکرم، تنها نقش رسالت دارند، در حالی که این کتاب، برای سعادت بشر است. لذا باید از قرآن خواست و مسائل را به قرآن عرضه کرد.
اختتامیه دوره با اجرای همخوانی دو گروه منتخب از شرکت کنندگان، آغاز شد. در ادامه رئیس کالج اسلامی المصطفی دو ویژگی این دوره را ایجاد حس اعتماد به نفس در مخاطبان برای یادگیری سطوح عالی قرائت قرآن و نیز توجه به ظرفیت هنر تلاوت برای جذب مخاطبان، بیان کرد و از شرکت کنندگان خواست، این دوره را آغازی برای ادامه این مسیر تعریف کنند.
نماینده مفتی اوگاندا نیز در این برنامه حضور یافت و با تشکر از المصطفی، در باب اهمیت توجه به آموزش قرآن، مطالبی را برای مخاطبان بیان کرد.
پایان بخش مراسم اختتامیه، تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و ارائه ابتهال قرآنی توسط استاد محترم دوره، آقای محمد کاظمی بود.
نظر شما