حجت الاسلام سجاد کاوه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از کردستان اظهار داشت: امروز قشون دشمن یک لشکرکشی بزرگ به فضای مجازی و رسانه ها کرده است به گونه ای که بخش بزرگی از تهاجم دشمن در همین فضای مجازی و پیام رسان های خارجی اتفاق می افتد.
معاون تهذیب مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص) سنندج گفت: دشمن با استفاده از توان رسانه ای که در اختیار دارد جبهه را از سمت میدان رزم به سمت دنیای مجازی کشانده است زیرا به خوبی می داند که در فضای مجازی بهتر و کم هزینه تر می تواند به برنامه های استعماری خود برسد.
وی با تاکید بر اینکه امروز فضای مجازی برای نسل جوان هم فرصت و هم تهدید محسوب می شود، عنوان کرد: فضای مجازی به مانند یک میدان مین نقش بازی می کند، یعنی اینکه اگر اطلاعی از آن نداشته باشیم بی شک قربانی آن می شویم ولی اگر نقشه راه را به خوبی بدانیم، از تلههایی که دشمن در مقابلمان قرار داده است به راحتی عبور می کنیم و حتی می توانیم نقشه های دشمن را علیه خود او استفاده کنیم.
حجت الاسلام کاوه در ادامه با اشاره به اینکه بخش اعظمی از فضای مجازی به ایجاد شبهات عقیدتی و دینی اختصاص یافته است، اظهار کرد: دشمن از فضای مجازی و رسانه برای ایجاد تشکیک و شبهات دینی و مذهبی که نتیجه آن اختلاف است استفاده بسیاری می کند به نوعی که در فضای مجازی به عینه می بینیم که گروه ها و فرقه های منحرف به راحتی به دنبال فعالیت و عضوگیری هستند.
معاون تهذیب مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص) سنندج بیان کرد: جوانی که نتواند خود را با فضای مجازی وفق دهد و همچنین تهدیدها و فرصت های فضای مجازی را نشناسد، بی گمان یکی از قربانیان این فضا خواهد بود بنابراین ما به فضای مجازی باید نگاه دقیق تری داشته باشیم.
حجت الاسلام کاوه با بیان اینکه کار رسانه ای و محتواسازی در کشور ضعیف و بعضا در حد ناچیز است، یادآور شد: با وجود اینکه استعدادهای بسیاری در حوزه فضای مجازی در کشور داریم و از نظر نیروی انسانی و نخبه نیز در این حوزه در مضیقه نیستیم، اما باز هم نتوانسته ایم که مدیریت فضای مجازی را در دست بگیریم که این خود یک آفت و یک عیب بزرگ برای ما محسوب می شود.
انتهای پیام/
نظر شما