دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
استاندار کهگیلویه و بویراحمد میزبان ائمه جمعه

حوزه/ ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست با استاندار که به ریاست نماینده ولی فقیه برگزار شد به بررسی برخی از نیازهای اساسی هر شهرستان پرداختند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، نشست ائمه جمعه به ریاست نماینده ولی فقیه و با حضور استاندار ومعاونین برگزار شد و ائمه جمعه به بیان مشکلات پرداختند.

حجت‌الاسلام محمودی اصل امام جمعه لنده با اشاره به اینکه با تغییر دولت ها انتصابات و تغییر وتحول ها امر مرسومی است، گفت: افرادی به کار گرفته شوند که دغدغه مردم را دارند که در گذشته افراد خوشنامی بکار گرفته نشد.

حجت‌الاسلام گنجه امام جمعه باشت با اشاره به اینکه مساجد این شهرستان به لحاظ امکانات در مضیقه هستند، بر احداث کارخانه بیواتانول باشت تاکید کرد وگفت: در صورتی که این طرح به سرانجام برسد زمینه اشتغال ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر فراهم می شود.

وی بیان کرد: کشاورزی این شهرستان با احداث این کارخانه رونق می گیرد.

حجت‌الاسلام گنجه از مسئولان پروازی این شهرستان انتقاد کرد و گفت: در دولت چهاردهم آمار مدیران پروازی این شهرستان افزایش یافته است به خصوص اعضای شورای تامین که تنها یک نفر شورای تامین این شهرستان در باشت مستقر است و بقیه پروازی هستند.

در ادامه حجت الاسلام هاشمی منش امام جمعه شهر گچساران خواستار تعیین تکلیف فرماندار شهرستان گچساران شد و گفت: مسائل فرهنگی شهرستان مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام وحدانی فر امام جمعه دهدشت اشاره به نقش بی‌بدیل قرارگاه خاتم در پیشبرد پروژه‌های کلان کشوری، اظهار کرد: متاسفانه استان کهگیلویه و بویراحمد، در مقایسه با سایر استان‌ها، از کمترین میزان حضور و فعالیت این مجموعه برخوردار است.

خطیب جمعه دهدشت خاطرنشان کرد: در حالی که در سایر نقاط کشور، شاهد استقرار موسسات قرارگاه خاتم و اجرای پروژه‌های بزرگ و اشتغال‌زا هستیم، این استان از این فرصت حیاتی محروم مانده است.

حجت‌الاسلام وحدانی‌ فر با تاکید بر این که استقرار موسسات قرارگاه خاتم می‌تواند تحولی شگرف در اقتصاد استان ایجاد کند، تصریح کرد: حضور این مجموعه، نه تنها به تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند زمینه اشتغال پایدار را برای جوانان جویای کار فراهم سازد.

امام جمعه کهگیلویه از مسئولان استانی خواست تا با جدیت این موضوع را پیگیری کرده و زمینه حضور فعال‌تر قرارگاه خاتم در استان را فراهم کنند.

وی در ادامه با انتقاد از عدم توجه کافی به مسائل دینی و مذهبی در برنامه‌ریزی‌های استان، بر ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین تاکید کرد.

حجت‌الاسلام وحدانی فر با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال در دنیای امروز، خواستار حمایت جدی از جوانان نخبه استان در این حوزه شد.

حجت‌الاسلام حیدرخواه امام جمعه چاروسا بر شایسته سالاری در انتصابات تاکید کرد وگفت: مشکلات زیادی داریم که می طلبد مسئولان ارشد استان از نزدیک از این منطقه بازدیدی داشته باشند.

وی بیان کرد: کمتر از ۷ کیلومتر جاده روستایی چاروسا و نیازمند توجه است، مشکلات زیادی در حوزه‌ راه وجود دارد.

حجت‌الاسلام حیدرخواه خواستار نظارت و بازرسی بر انجام پروژه ها شد و لج بازی یک شهروند نباید باعث ایجاد خسارت شود.

حجت‌الاسلام صلواتی امام جمعه بهمیی، مسئول اول امنیت استان هستید لذا زیر ساخت های امنیتی مثل تقویت نیروی انتظامی و تجهیز این نیرو به امکانات ضروری و حمایت هستند .

امام جمعه شهرستان بهمئی گفت: خواسته و مطالبه مردم اشتغال و مبارزه با گرانی و چاره اندیشی برای معیشت مردم است.

امام جمعه شهرستان بهمئی خاطرنشان کرد: از باب نصح و خیرخواهی می گوییم شایسته سالار باشید و حداقل از جریان سیاسی خودتان مدیران قوی و امین و شجاع و کارآمد انتخاب کنید و بدانید از وجود انتخاب مدیران ضعیف و ناتوان و افرادی که با لابی گری انتخاب می شوند ناکارآمدی و ناامیدی و سرخوردگی عمومی ایجاد می شود سعی کنید از نیروهای متخصص و قوی و متعهد جریان حاکم انتخاب کنید.

وی خاطرنشان کرد: از جمله ظرفیت‌های شهرستان بهمئی حوزه گردشگری و معادن و نفت و کشاورزی است از پرداخت تسهیلات در حوزه کشاورزی قابل تقدیر است و اما باید با اقدامات بلند مدت برای ایجاد کارخانه‌ها و مینی پالایشگاه مورد توجه باشد.

امام جمعه شهرستان بهمئی گفت: جوانان این شهرستان با سختی‌های فراوانی درس می خوانند و از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند اما هیچ بستری در شهرستان بهمئی نیست مجبورند به دیگر استان ها و شهرستان ها بروند و به دور از خانواده و غریبی سختی‌های زیادی را متحمل می شوند برای این مردم شریف فکری کنید.

وی بیان کرد: مهمترین مسئله و مطالبه مردم طرح آبرسانی از سد کوثر است همین الان بعضا یک شبانه روز آب قطع است این حق این مردم نیست.

وی با انتقاد شدید از روند پروژه‌ها ه ده‌ها سال طول می‌کشد افزود: بعد از ده سال بیمارستان شهید سلیمانی شهرستان بهمئی افتتاح شد قرار بود دیگر مردم نیازی به مراجعه به شهرستان های دیگر نداشته باشند اما کماکان برای کوچک‌ترین مشکل به دیگر شهرها مراجعه می کنند همانطور که در چرام و گچساران و کهگیلویه خدمات ارائه می شود به شهرستان بهمئی هم توجه کنید.

حجت‌الاسلام ظصلواتی بیان کرد: پروژه هایی این شهرستان ۱۰ سال طول می کشد که به نتیحه برسد. نرخ باروری در شهرستان بهمئی نسبت به استان اول است اما نسبت به گذشته خودش عقب و پایین است اما بانوان باردار و خانوادها کماکان مجبورند برای درمان با سختی‌های فروان به دیگر شهرستان بروند حتما این‌ها دکتر متخصص و زیر ساخت های لازم را در شهرستان می خواهند.

حجت الاسلام راوند امام جمعه دیشموک با بیان اینکه محرومیت دیشموک زبانزد است، گفت: بی عدالتی در توزیع اعتبارات انجام گرفته است وبسیاری از روستاها خالی از سکنه شدند.

وی بیان کرد: راه روستایی دیشموک به خاطر بارندگی قطع می شود ومادران باردار را بر روی چهارچوب جابه جایی می‌شود و سال گذشته قطع راه ها موجب مرگ مادر و نوزاد شد.

امام جمعه دیشموک عنوان کرد: آب شرب دیشموک ۸ سال رها شده است ومردم دبه به دست دنبال تامین آب هستند.

حجت الاسلام راوند راوند عنوان کرد: سوء مدیریت و بی تدبیری در دیشموک وجود دارد ۸۰۰ متر جاده دیشموک است که یکسال و نیم کلنگ زنی شده است اما کاری انجام نگرفته است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان شدن دیشموک مطالبه مردم است.

حجت الاسلام زارعی پور امام جمعه سرفاریاب خواستار تعیین تکلیف معدن سرفاریاب شد.

وی همچنین گفت: در جاده تنگ پیرزال به دلیل کم عرض بودن روزانه شاهد تصادف هستیم.

امام جمعه سرفاریاب با تاکید بر اینکه مناطق کم برخوردار دیده شود، گفت: از سرفاریاب یک کیلومتر فاصله می گیریم آنتن قطع می شود.

حجت الاسلام افشار امام جمعه چرام گفت: جاده طسوج ۱۰ سال است که شروع شده اما پیشرفت فیزیکی ضعیفی دارد و مردم از این وضعیت گلایه مند هستند.

حجت الاسلام پژمان امام جمعه چیتاب عنوان کرد: شبکه آب کبگیان فرسوده است، ضمن اینکه مصلی کبگیان تا بخواهد به بهره برداری برسد باید اعتبار بگذاریم برای تعمیرات.

حجت الاسلام خواجه‌پورامام جمعه مارگون در این نشست با اشاره به اینکه سد سقاوه وسیمان مارگون بنام مردم مارگون و به کام دیگران است، گفت: حتی ادارات این شهرستان به کام دیگران است.

حجت‌الاسلام خواجه پور افزود: جاده زیلایی به جاده مرگ مرسوم است وزنان حامله را با تراکتور جابه جا می کنند.

وی بیان کرد: شهرستان یک آمبولانس دارد که مدیران قبلی این آمبولانس را به جای دیگری بردند و نبود یک الکتروشوک باعث مرگ افراد شده است.

حجت‌الاسلام خواجه پور پیگیر حقوق کارگران شهرداری و آبفا شد و گفت: سفرهای مردم در واگذاری زمین های کشاورزی به اداره راه کوچک شده است

امام جمعه دنا با اشاره به آسیب های اجتماعی عجیب و غریب در میان دانش آموزان گفت: نبود مصلی و سالن اجتماعات از مشکلات شهرستان است که ۱۸ سال کد برای احداث مصلی در سی سخت داده شده اما کاری صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه دنا قطب باغداری است، گفت: برخی از ادارات شهرستان مانند اداره کار و گردشکری به صورت نمایندگی اداره می شود که باید برای این ادارات روضه خواند.

وی در پایان از انتخاب رسولی به عنوان فرماندار دنا تشکر کرد و گفت: بعد از زلزله سی سخت در سال ۹۹ استاندار در بین مردم و نماز جمعه حضور نداشت.

حجت الاسلام کیانی امام جمعه سوق با بیان اینکه ۲۶ مسجد در این منطقه وجود دارد اما تنها ۳ روحانی مستقر داریم، گفت: مسجد در تراز انقلاب در سوق وجود ندارد.

وی با اشاره به هدر رفت بیت المال در جاده سوق به دهدشت گفت: آنتن دهی در دیشموک ضعیف است.

وی رشد قارچ گونه کافی شاپ ها را نگران کننده دانست وگفت: نظارت کافی برای وام های خود اشتغالی صورت نمی گیرد و اگر نظارت می شد آمار بیکاری بالا نبود.

امام جمعه پاتاوه هم در این نشست به یک جمله اشاره کرد وگفت: مشکلات این منطقه به حدی زیاد است که ترجیح می دهم سکوت کنم و سکوت خود بالاتر از فریاد است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha