خانم فاطمه سادات موسوی مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک اظهار کرد: ماه رجب ماه دعا و استغفار است و در کتب ادعیه شیعه دعاها و اذکار زیادی برای این مهم وارد شده است.
وی گفت: این ماه پربرکت و ماه بعد که ماه شعبان المعظم است، پلی هستند برای ورود امن به ماه رمضان و غره این ها سه روز میانی ماه رجب یا همان غره ماه رجب است که در این سه روز خودسازی در این ماه به کمال خود میرسد.
موسوی بیان کرد: اعتکاف در این سه روز در واقع خلوت با خدا و تفکر در خود است که ببینیم چه بودیم تا الآن، چه کردیم و هدفمان چه بوده و برای رسیدن به این هدف از چه ابزاری بهره بردیم .
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات افزود : در نهجالبلاغه شریف داریم که امیرمؤمنان علیهالسلام میفرماید: هر کس رابطه خود و خدا را اصلاح کند، خدا رابطه او با خلق را اصلاح میکند، اعتکاف فرصتی است برای اصلاح بین خود و خدا که نتیجه آن اصلاح بین خود و خلق است.
وی تصریح کرد: این خودسازی و اصلاح بین خود و مردم سبب آرامش درونی و دوری از اضطراب و نگرانی در دنیای امروز که پر است از دسیسه و وساوس شیاطین میشود.
موسوی در ادامه گفت: اعتکاف چون جنبه جمعی دارد و در واقع اعتکاف فردی اصلا معنا ندارد و حتما باید در کنار یکدیگر و در مساجد پر جمعیت مثل مسجد جامع شهر برگزار شود، پایه و اساسی است برای ایجاد روحیه مواسات و برادری و تقویت فرهنگ همدلی و روحیه جمعی.
وی خاطرنشان ساخت: این فریضه الهی در قبل از انقلاب هم انجام میشد ولی نه به این باشکوهی. در زمان قبل انقلاب فقط عده معدودی از متدینین که اکثرا سالخورده بودند به انجام این عمل مبادرت میکردند ولی الحمدالله بعد از انقلاب و خصوصا در سالهای اخیر بین نوجوانان و جوانان هم این فریضه بسیار جای خودش را باز کرده و هر سال با استقبال گسترده قشر نوجوان و جوان برای انجام این فریضه الهی مواجه هستیم که نویدبخش آیندهای روشن برای جامعه اسلامی است. امیدواریم خداوند رحمت و لطف واسعه خود را در این ماه و ماه بعد شامل حال همه ما بگرداند.
نظر شما