جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
حوزه علمیه خراسان با ۱۱۰ مهارت کاربردی، گامی مؤثر در آموزش طلاب برداشته است

حوزه/ مسئول مرکز دانش‌آموختگان و آموزش مهارت‌های کاربردی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه در این مرکز ۱۱۰ دوره مهارتی کاربردی با هدف تقویت توانمندی‌های فردی و اجتماعی طلاب طراحی شده است، گفت: این دوره‌ها به طلاب کمک می‌کند تا با آگاهی از کارویژه‌های طلبگی، در مسیر تحصیل و زندگی اجتماعی خود موفق‌تر عمل کنند

حجت‌الاسلام‌ کاظمی، مسئول مرکز دانش‌آموختگان و آموزش مهارت‌های کاربردی حوزه علمیه خراسان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، اظهار داشت: اگرچه آموزش‌های مرسوم حوزه علمیه در زمینه‌های علمی بسیار مهم و اساسی است، اما در دنیای امروز، طلاب نیازمند مهارت‌هایی هستند که بتوانند آنان را در دستیابی به رشد فردی و اجتماعی در تعاملات اجتماعی‌شان موفق‌تر کند.

آموزش ۱۱۰ مهارت کاربردی برای طلاب حوزه علمیه خراسان

مدیر امور طلاب حوزه‌ علمیه خراسان با بیان اینکه در مرکز آموزش مهارت‌های کاربردی این حوزه، ۱۱۰ مهارت کاربردی با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طراحی شده است، گفت: این مهارت‌ها به صورت ویژه با نیازهای طلاب تطبیق داده شده‌ که می‌تواند در مراحل مختلف تحصیلی کمک‌کننده باشند. ویژگی دوره‌ها این است که طلبه پس از گذراندن دوره‌های مهارتی، گواهینامه‌های رسمی ملی و بین‌المللی دریافت می‌کند که در آینده برای او بسیار مفید خواهد بود.

آگاهی از کارویژه‌های طلبگی

حجت‌الاسلام کاظمی یکی دیگر از رسالت‌های این مرکز را، تبیین کارویژه‌های طلبگی خواند و بیان داشت: طبیعتاً آگاهی از این وظایف و اهداف، اعتماد به‌ نفس بالاتری را برای طلاب به همراه دارد و از تحت‌تأثیر قرار گرفتن آنان در برابر شرایط گاه دشوار اجتماعی پیشگیری می‌کند. به‌علاوه این امر، امید را نسبت به آینده و مسیر طلبگی در کنار کسب مهارت‌ها و دانش‌های متداول افزایش می‌دهد.

وی افزود: برخی از طلاب در مقاطع مختلف تحصیلی درک روشنی از نقش‌ها و وظایف آینده خود ندارند و همین مسئله می‌تواند موجب نگرانی و احساس عدم توانایی در رسیدن به اهداف شود و حتی ممکن است باعث انصراف از تحصیل شود. بنابراین، آگاهی از کارویژه‌ها می‌تواند انگیزه طلاب را برای ادامه تحصیل تقویت کند.

دوره آموزشی تربیت مربی «مسیرنما»

وی همچنین از طراحی و اجرای دوره‌های تربیت مربی در مرکز آموزش مهارت‌های کاربردی حوزه علمیه خراسان خبر داد و بیان کرد: هدف از این دوره‌ها، تربیت مربیانی است که بتوانند با برقراری ارتباط مؤثر با طلاب، آن‌ها را از بحران‌های احتمالی در مسیر طلبگی و ظرفیت‌های روشن و امیدوارکننده این مسیر آگاه کنند.

حجت‌الاسلام کاظمی اضافه کرد: در آینده نزدیک، این مربیان به مدارس علمیه در سراسر استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی اعزام خواهند شد. و آن‌ها در این مراکز با برگزاری جلسات حضوری و ارائه راهنمایی‌های فردی به طلاب کمک خواهند کرد تا با چالش‌ها آشنا شوند و مهارت‌های مربوط به مسیر طلبگی را بیاموزند.

همکاری با مرکز دانش‌آموختگان قم برای افزایش اثرگذاری

مدیر امور طلاب حوزه علمیه خراسان در خصوص همکاری با مرکز دانش‌آموختگان حوزه علمیه قم توضیح داد: دوره تربیت مربی «مسیرنما» با همکاری مرکز دانش‌آموختگان حوزه علمیه قم و معاونت علمی این حوزه، طی دو روز در تاریخ ۴ و ۵ بهمن‌ماه برگزار شد.

وی در پایان از همکاری‌ مدیریت دانش‌آموختگان قم و معاونت‌های حوزه علمیه خراسان قدردانی کرد و گفت: امید است که این دوره‌ها و آموزش‌ها گامی مؤثر در بهبود وضعیت تحصیلی و اجتماعی طلاب باشند، تا از ریزش‌های احتمالی تحصیلی در حوزه‌های علمیه جلوگیری شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha