پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۰
زائران و مجاوران در کنار حرم حضرت معصومه(س) سال نو را آغاز کردند

حوزه/ خیل عظیمی از زائران و مجاوران ظهر پنجشنبه همزمان با نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان، برای برگزاری آیین تحویل سال ۱۴۰۴ هجری شمسی دور مضجع شریف بانوی کرامت(س) گرد آمدند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، جمع کثیری از زائران و میهمانان نوروزی، با شور و شوق وصف‌ناپذیری، در حرم بانوی کرامت حضور یافتند، تا سال جدید را از این مکان مقدس و نورانی آغاز کنند.

امسال مراسم تحویل سال نو به دلیل تقارن با سال‌روز ضربت خوردن حضرت علی‌(ع)، رنگ و بویی علوی گرفته، و ارادتمندان و شیفتگان مولای متقیان، ذکر یا علی بر لب دارند.

مراسم تحویل سال در حرم بانوی کرامت با برنامه‌های فرهنگی و معارفی متنوعی همراه است، سخنرانان و کارشناس مذهبی نیز ابعاد و جنبه‌های مختلفی از سیره و زندگانی گوهربار نخستین امام شیعیان را برای حاضران تبیین می‌کنند.

تلاوت قرآن کریم، اجرای تواشیح همچنین مناجات‌ خوانی و قرائت دعای توسل، حال و هوای معنوی و دل‌پذیری را در بارگاه کریمه اهل بیت ایجاد کرده‌است.

زائران حرم حضرت معصومه پس از اقامه نماز ظهر و عصر به امامت آیت‌الله سید محمد سعیدی و زمزمه دعای یا مقلب القوب و الابصار، به سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی گوش جان سپردند.

در آغازین لحظه‌های سال ۱۴۰۴ مکان‌های متعدد مذهبی به‌ویژه مسجد مقدس جمکران و بیش از ۴۰ بقعه متبرک در شهرهای قم، کهک و جعفریه شاهد جمعیت انبوه، و برپایی آیین‌های دعا و نیایش برای ظهور امام عصر(عج)، نابودی دشمنان، شفای بیماران و رفع مشکل‌ها و گرفتاری‌ها است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha